• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisacan'ın çeyiziiii

lisacan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
26
2
6
Adana
Selam kızlarr,, ben de çeyizim için aldıklarımı burda paylaşayım hem eksiklerimi de farkederim :) haydi başlayalım

Paşabahçeden kapı süsüm:
http://www.pasabahcemagazalari.com/...arlari/sarman-ahsap-kapi-susu/u-28710-61-1650

Paşabahçeden kasefli duvar süsüm:
http://www.pasabahcemagazalari.com/...arlari/kafes-metal-duvar-susu/u-67414-61-2747

ikeadan aldıklarım:
$kvttbklk-500x500.jpg
$91399024_tn50_0.jpg
Eki Görüntüle 955172
Eki Görüntüle 955174
$ihardig-baharat-degirmeni.jpg
Eki Görüntüle 955174
$IMG_2986.jpg
$56371108_tn50_0.jpg
$61181135_tn50_0.jpg
Eki Görüntüle 955220
$79090142_tn50_0.jpg

kahvaltı takımım bernardodan:
$bernardo 1.jpg $bernardo-2013-kahvalti-setleri-8.jpg

seramik temcere setim emsandan:
$emsan-elma-7-parca-seramik-tencere-seti1211370.jpg $16-emsan-pembe-tencere.jpg

çelik tencere setim esseden:
http://www.esse.com.tr/essenso_wexf...cere_seti/ProductDetails.aspx?ProductID=32750

Eklentiler

• $99img1.jpg
    $99img1.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 143
Hayirli olsun topigin tatlim gule gule kullan herseyini begendim ama ikea cicilerini daha bi begendim bende almak istiyorum nasip olmadi hala:))

kek kalıplarım: tantitoniden $11077_buyuk.jpg 3'lü kek kalıbı Media markt :) $FO,11089,49,3lu-kek-kalibi-set-tartkelepceliborulu-sl-8020-kek-ve-kurabiye-kaliplari-ipek-yapism.jpg
kare kek kalıbım: $124012_k.jpg
pastacılık malzemeleri: ikeadan pasta şekillendirme seti $38374924_tn50_0.jpg gondol kurabiye kalıbı $gondol_biskuvi_kurabiye_kalibi_6_parca_1.png

mudodan günlük çatal bıçak setim:
$mudo set.jpg
mudodan gündelik tuzluk biberliğim yumurta formunda :
$tuzluk9.jpg

pasta servis takımım: bu hediye geldi markasını tam bilemediğim için benzer bi foto koyuyorum :)
$1pnc-ayp05.jpg 12 tane de pasta tabağı ile birlikte..

gündelik yemek takımım kayın validemden kütahya porselen:
$42gold2af-02.jpg

Hayirli olsun topigin tatlim gule gule kullan herseyini begendim ama ikea cicilerini daha bi begendim bende almak istiyorum nasip olmadi hala:))

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :) ikea çokm az şehirde var çok sıkıntı oluyo ben ankaralıyım ama adanada çalışıyorum şimdi bundan sonra da adanadayım.. o yüzden bundan sonrası sıkıntı :( ailemi ziyarete gittikçe alışverişlerimi tamamlayacağım daha alınacak çok aksesuar var :)

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :) ikea çokm az şehirde var çok sıkıntı oluyo ben ankaralıyım ama adanada çalışıyorum şimdi bundan sonra da adanadayım.. o yüzden bundan sonrası sıkıntı :( ailemi ziyarete gittikçe alışverişlerimi tamamlayacağım daha alınacak çok aksesuar var :)
Amin canim sagol:) evet malesef heryerde yok ikea internetten alcam ben mecbur:) evet eksik bitmez tamamliycaz yavas yavas insallah:)

çeyizim için hayatımda kullanmayacağım sırf adet olduğu almak zorunda olacağım hiçbir şeyi almayacağım :) sevgili nişanlımda buna onay verdiği ve aynı düşüncede olduğum için kendimi şanslı hissediyorum :)

mutfak robotu almayacağım ihtiyaç duymuyorum her işimi tupperware super şef ve blender setim ile yapabiliyorum :)
$27.050.1702.001001t3.jpg $images.jpg $indir.jpg
kayınbabamdan çaycım :)
$Arcelik-K-3282-C-Beyaz-Cayci-Ornekleri.jpg
nişanlımın hediyesi kahve makinam:
$Taris_1964423.jpg
mutfak köşe masam:
$productimage-picture-capris-mutfak-kose-takimi-856jpg.jpg

ocağım : Siemens ER64151DT Ankastre Çelik 4 Gözü Gazlı Ocak
buzdolabım: Siemens KG58EAL30N 513 Litre A++ Enerji Antibakteriyel Low Frost Buzdolabı
bulaşık makinam: Siemens SE24E851TR 4 Program İnox A sınıfı Bulaşık Makinası
perdem:
$86_1.jpg

evlendiğimde oturacağım evde yaşıyorum şuan onun büyük avantajı var aslında bazı şeyleri hemen alabiliyorum mutfakta görünen eksikler hali ve aydınlatma bunları da mutfak dolapları değiştikten sonra almayı düşünüyorum. birde mutfak köşe takımıma uygun perde fonu bulabilirsem :) bir de aspiratör..

çeyizim için hayatımda kullanmayacağım sırf adet olduğu almak zorunda olacağım hiçbir şeyi almayacağım :) sevgili nişanlımda buna onay verdiği ve aynı düşüncede olduğum için kendimi şanslı hissediyorum :)

mutfak robotu almayacağım ihtiyaç duymuyorum her işimi tupperware super şef ve blender setim ile yapabiliyorum :)
Eki Görüntüle 955346 Eki Görüntüle 955345 Eki Görüntüle 955355
kayınbabamdan çaycım :)
Eki Görüntüle 955348
nişanlımın hediyesi kahve makinam:
Eki Görüntüle 955351
mutfak köşe masam:
Eki Görüntüle 955358

ocağım : Siemens ER64151DT Ankastre Çelik 4 Gözü Gazlı Ocak
buzdolabım: Siemens KG58EAL30N 513 Litre A++ Enerji Antibakteriyel Low Frost Buzdolabı
bulaşık makinam: Siemens SE24E851TR 4 Program İnox A sınıfı Bulaşık Makinası
perdem:
Eki Görüntüle 955370

evlendiğimde oturacağım evde yaşıyorum şuan onun büyük avantajı var aslında bazı şeyleri hemen alabiliyorum mutfakta görünen eksikler hali ve aydınlatma bunları da mutfak dolapları değiştikten sonra almayı düşünüyorum. birde mutfak köşe takımıma uygun perde fonu bulabilirsem :) bir de aspiratör..
En iyisini yapıyorsun canim bende olmasi gerekiyo diye bisey almiycam:) ne kullancaksam o:)

En iyisini yapıyorsun canim bende olmasi gerekiyo diye bisey almiycam:) ne kullancaksam o:)

dantel mantel türü şeyler yok mesela :) evde sandığı koyacağım yer de yok ta ankaradan çeyiz getirmeyeceğime göre çünkü evde depoluyorum :) sandık da almayacam :D ama sandık konusunu kabul ederler mi bilmiyorum kayınvalidemler ama gereksizzzz yani

dantel mantel türü şeyler yok mesela :) evde sandığı koyacağım yer de yok ta ankaradan çeyiz getirmeyeceğime göre çünkü evde depoluyorum :) sandık da almayacam :D ama sandık konusunu kabul ederler mi bilmiyorum kayınvalidemler ama gereksizzzz yani
Insallah ederler benimkiler pek karismiyo o konuda rahatim hatta kayinvalimde sade istiyo:)))

Insallah ederler benimkiler pek karismiyo o konuda rahatim hatta kayinvalimde sade istiyo:)))

aslında ben de çaktırmadan konuyu kayınvalideme açmıştım ama ben alacam kızım deyip duruyo yok anne gerek yok diom anlatamadım :D yatağın üstüne böyle gelinlik gibi bi yatak örtüsü örtüyorlar ya bi gün gezerken gördük anne bak ben bunlardan almıcam dedim yine kızım ben alıcam sana onlardan dedi :D bakalım son günlere doğru değişik durumlar oluşabilir :) benim isteğim gereksiz masraf yapılmasın oraya verilecek parayı başka bi yerde daha güzel kullanalım. devir ekonomi devri gereksiz herşeye karşıyım :)

aslında ben de çaktırmadan konuyu kayınvalideme açmıştım ama ben alacam kızım deyip duruyo yok anne gerek yok diom anlatamadım :D yatağın üstüne böyle gelinlik gibi bi yatak örtüsü örtüyorlar ya bi gün gezerken gördük anne bak ben bunlardan almıcam dedim yine kızım ben alıcam sana onlardan dedi :D bakalım son günlere doğru değişik durumlar oluşabilir :) benim isteğim gereksiz masraf yapılmasın oraya verilecek parayı başka bi yerde daha güzel kullanalım. devir ekonomi devri gereksiz herşeye karşıyım :)

Ayyy o yatak ortusunu istemeyen birine almasin lutfenn:)) o niyetle alirim demistir ama sevmeyincede sevilmiyo bazi esyalar:) ben degil gelinlik gibi yatak ortusu normal bile almiycam:D nevresimlerimi cok seviyorum neden ortiyimki ustlerini:) haklısın canim gereksiz seylere niye para verelimki.gerci ben mutfak icin baya ivir zivir aliyorum dayanamayip ama o kadarcik olsun:))

Ayyy o yatak ortusunu istemeyen birine almasin lutfenn:)) o niyetle alirim demistir ama sevmeyincede sevilmiyo bazi esyalar:) ben degil gelinlik gibi yatak ortusu normal bile almiycam:D nevresimlerimi cok seviyorum neden ortiyimki ustlerini:) haklısın canim gereksiz seylere niye para verelimki.gerci ben mutfak icin baya ivir zivir aliyorum dayanamayip ama o kadarcik olsun:))
iyi niyetle yazcaktim:)

hoşuna giden şeylerden al canım :) aldıkça mutlu oluyo insan ama kullanmayacağın şeyi almazsın yani başkası alınca bişey de diyemiosun :) hele yapma çiçek tarzında şeyler gelmez umarım :) atmak zor gelio bana ama biizm komşular apartmada kapı girişlerini süslüyolar bende hoşuma gitmeyen çiçekleri öyle değerlendiririm diorum :) ey allahım duy sesimi evime yapma çiçekle ve borcamla gelinmez inşallah

hoşuna giden şeylerden al canım :) aldıkça mutlu oluyo insan ama kullanmayacağın şeyi almazsın yani başkası alınca bişey de diyemiosun :) hele yapma çiçek tarzında şeyler gelmez umarım :) atmak zor gelio bana ama biizm komşular apartmada kapı girişlerini süslüyolar bende hoşuma gitmeyen çiçekleri öyle değerlendiririm diorum :) ey allahım duy sesimi evime yapma çiçekle ve borcamla gelinmez inşallah
:))))) evet canim ya alinca bisey diyemeyiz. Aslinda bende hic istemiyorum insanlar eminim bisey alinca cok mutlu oluyodur ama iste zevkler tutmayinca sevemiyo insan:)) buna kendimide katarak amin diyorum:)))

Aldıkların çok güzel canım beğendim. Maşallah cam eşyaların Paşabahçe ve Gürallardan :31: Bende genelde bu markalardan alıyorum kaliteliler hemde uygunlar :31: :16:

Back