- 18 Nisan 2007
- 319
- 0
- Konu Sahibi BenAybegum
önerebileceğiniz lipozomlu kremleri ve fiyatlarını merak ediyorum.yardımcı olursanız cok mutlu olacağimşimdiden saoluna.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef demekki kullanan yok.herkes teninden memnun demekki.o zaman kaldık mı gene avona
bende nette baktım yok avondan başka....birde actibreast diye krem var içeriği çok güzel..bi baksana kıs sende 140 ytlCADIARZU
annem avonunkini kullanıyordu fiyatı da daha uygun canım 30 35 civarı bişey galiba ki çoğu zaman indirime giriyor
cicim harikasın!!!!!!!!işte aranan ürün bulundu:dance::teytey:şimdi sadece sorun para:çok üzgünüm:
cünkü bu ürün ihtiyacımız olan yağ dokusunu bize verecek .popomda bile kullanabilirmişim süper bişi yaaaa:dance::teytey::sm_cool:
canim urunu inceledim, inandirici gibi duruyor ama ben 2.5 buyutucu yagi alarken de ayni umitle almisdi. ne oldu peki. faso fiso. onun icin bilmiyorum artik ne yapicagimi. simdilik ben de karisima kuc katarak yemege ve rezene cayina devam edeyim, bakalim nasil olur. bu urunu alip kullanirsan bana da anlat lutfen
bende kullandım o yağdan hemde iki şişe aynen fasa fiso.ben allbress de kullandım hiç fayda etmedi.şimdilik karışımı yiyorum ama kremide almak istiyorum:çok üzgünüm:işe girersem alıcam inşallah..kullanırsam tabiki haberdar ederim canıma.s.
bu üründe diğerleri gibi etkisiz olmasın kızlar bayada pahalı acaba kullanıp etkisini gören varmıdır?