liposuction

rhfz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
27
0
merhaba ben 8 ay önce basen ve popo bölgeme lipo yaptırdım su an basenlerimde bi fark oldu fakat popo kısmında hiçbir degisiklik yok bunun nedeni o bölgeye lipo yapılmamıs olması mı?liponun o bölgede sonuç vermemesi mi ?bir de sunu sormak istiyorum benim vucudumun alt tarafı üste göre 3 beden falan büyük, kıyafet almak benim için işkence.:KK5: bu farkın kapatılması mümkün mü

lipısuction la incelme olmadımı alt kısmında bende yaptırmayı düşünüorum ama suan spor salonuna yazıldım onla eritmeyi deniycem olmazsa denicem bi incelme oluyormu diye mrk ettim yaptıranlar bilgi werirse sewinirim

merhaba ben 8 ay önce basen ve popo bölgeme lipo yaptırdım su an basenlerimde bi fark oldu fakat popo kısmında hiçbir degisiklik yok bunun nedeni o bölgeye lipo yapılmamıs olması mı?liponun o bölgede sonuç vermemesi mi ?bir de sunu sormak istiyorum benim vucudumun alt tarafı üste göre 3 beden falan büyük, kıyafet almak benim için işkence.:KK5: bu farkın kapatılması mümkün mü

8 ay liposuctionun oturması için çok yeterli olmasa bile kendini göstermesi açısından iyi bir süre. Ameliyat öncesi halinizi ve bugünkü durumunuzu bilemeyeceğimden net bir cevap veremiyorum. En sağlıklısı ameliyatı olduğunu doktorunuz ile görüşmeniz.

X