Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Liposuction ve karın germe olmayı planlıyorum doktor araştırmasına girdim İstanbul da doktor önerisi olanlar ve süreç hakkında bilgi vermek isterseniz çok sevinirim
Liposuction ve karın germe olmayı planlıyorum doktor araştırmasına girdim İstanbul da doktor önerisi olanlar ve süreç hakkında bilgi vermek isterseniz çok sevinirim
Merhaba ben de 15 gün önce oldum.Mini karın germe+lipo.Belki sonuc güzel olacak ama sürec sezaryen gibi degilmis kızlar.İlk 1 hafta benim gibi tekseniz zor oluyor.Planlamayı güzel yapin derim.Refakatci olmadan kendi basıma atlattigim bu operasyon icin beni uyarmadilar ben uyarayim dedim
Özelde işin piri mete aksu instada merik Keskin diye bi fenomen var onun ameliyatlarini hep o yapti goz kapagi karin germe karin sirt popo yag alma fln bi goz atin isterseniz epey guzel ve kaslı bi goruntusu var suan