• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction ve karın germe

ssedef5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
3
0
1
33
Liposuction ve karın germe olmayı planlıyorum doktor araştırmasına girdim İstanbul da doktor önerisi olanlar ve süreç hakkında bilgi vermek isterseniz çok sevinirim :110:

Merhaba bende araştırma yapıyorum doç Erdem güven cok iyi sanırım ama fiyatlar pahalı herhalde

Liposuction ve karın germe olmayı planlıyorum doktor araştırmasına girdim İstanbul da doktor önerisi olanlar ve süreç hakkında bilgi vermek isterseniz çok sevinirim :110:
Merhaba karın germe ameliyatı oldunuz mu acaba

Merhaba ben de 15 gün önce oldum.Mini karın germe+lipo.Belki sonuc güzel olacak ama sürec sezaryen gibi degilmis kızlar.İlk 1 hafta benim gibi tekseniz zor oluyor.Planlamayı güzel yapin derim.Refakatci olmadan kendi basıma atlattigim bu operasyon icin beni uyarmadilar ben uyarayim dedim😄

Özelde işin piri mete aksu 🙃 instada merik
Keskin diye bi fenomen var onun ameliyatlarini hep o yapti goz kapagi karin germe karin sirt popo yag alma fln bi goz atin isterseniz epey guzel ve kaslı bi goruntusu var suan

Back