Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar surecimi yazdım ama kimse cevap vermedi 10. Günde bacaklarınz nasıl görünüyor du toplamaz diye çok korkuyorum nolur tecrübesi olanlar birsey soylesin korseyi cikarinca çok kötü oluyomuydu
Arkadaşlar surecimi yazdım ama kimse cevap vermedi 10. Günde bacaklarınz nasıl görünüyor du toplamaz diye çok korkuyorum nolur tecrübesi olanlar birsey soylesin korseyi cikarinca çok kötü oluyomuydu
Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...