How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

liposuction lütfen yardımcı olun :(

piila

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
7
0
6
34
Muğla
Arkadaşlar surecimi yazdım ama kimse cevap vermedi 10. Günde bacaklarınz nasıl görünüyor du toplamaz diye çok korkuyorum nolur tecrübesi olanlar birsey soylesin korseyi cikarinca çok kötü oluyomuydu

Arkadaşlar surecimi yazdım ama kimse cevap vermedi 10. Günde bacaklarınz nasıl görünüyor du toplamaz diye çok korkuyorum nolur tecrübesi olanlar birsey soylesin korseyi cikarinca çok kötü oluyomuydu

Cnm yazinin uzerinden 3 ay geçmiş durumun nasil. Duzelme oldu mu

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...

Bende araştırıyorum ama ne dra ne de tekniğe karar verebilmiş değilim,araştırdıkça daha da kafam karışıyor:KK53:

Back