- 28 Mayıs 2024
- 9
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi minu ve boncuk
Arkadaşlar yağ aldırma karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum hastane ve doktor önerisi olan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz çok teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hangi şehir?Arkadaşlar yağ aldırma karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum hastane ve doktor önerisi olan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz çok teşekkürler
Valla ben de yaptırdım memnun kalmadım antalyadan düzeltebilecek doktor tavsiyesi istiyorumArkadaşlar yağ aldırma karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum hastane ve doktor önerisi olan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz çok teşekkürler
Merhaba tekrar. Hangi şehir olursa yazmışsınız ancak belirtmek isterim ki. Yaşadığınız şehirde olmanız en mantıklısı bence. İlk 1 ay hem kontroller açısından hem de gelişebilecek her durum için doktorunuz ulaşabileceğiniz mesafede olmalıMerhaba
Şehirin önemli değil sadece güvenilir olduğunu bilsem yeter hangi şehir olursa olsun giderim
İyi doktor neredeyse orda yaptır ben kendi şehirimde olmaya kalktım 3. Operasyon rezalet hale geldim şu an antalyadan doktor araştırıyorum 4. Operasyon yani düzeltme yaptırcamMerhaba tekrar. Hangi şehir olursa yazmışsınız ancak belirtmek isterim ki. Yaşadığınız şehirde olmanız en mantıklısı bence. İlk 1 ay hem kontroller açısından hem de gelişebilecek her durum için doktorunuz ulaşabileceğiniz mesafede olmalı
Geçmiş olsun. İlgili mesajı gönderen arkadaş görür umarım. Ben kendi şehrinde olması gerektiğinin bana göre haklı sebeplerini belirttim. Tabii hangi şehir hangi doktor ve hastane olacağı çok önemli..İyi doktor neredeyse orda yaptır ben kendi şehirimde olmaya kalktım 3. Operasyon rezalet hale geldim şu an antalyadan doktor araştırıyorum 4. Operasyon yani düzeltme yaptırcam
Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim benim için önemli olan doktorun güvenilir olması olacağım ameliyattan pişmanlık yaşamam her halukarda yolculuk yapmam gerecekMerhaba tekrar. Hangi şehir olursa yazmışsınız ancak belirtmek isterim ki. Yaşadığınız şehirde olmanız en mantıklısı bence. İlk 1 ay hem kontroller açısından hem de gelişebilecek her durum için doktorunuz ulaşabileceğiniz mesafede olmalı
Rica ederim ne özürüMerhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim benim için önemli olan doktorun güvenilir olması olacağım ameliyattan pişmanlık yaşamam her halukarda yolculuk yapmam gerecek
Ben istanbulda dr omer kevene oldum. 1 yil önce yuz boyun alt üst gozkapagi. 2 gün öncede liposaksin ve karin germe. Ben doktoruma cok güveniyorum zaten konuştuğumuzda o güveniyorum aliyorsunuzMerhaba
Şehirin önemli değil sadece güvenilir olduğunu bilsem yeter hangi şehir olursa olsun giderim
Doktorun ismi ne? :)Merhaba, ablam geçen ay İstanbul’da 360 liposuction ve bbl yaptırdı, refakatçisi idim. Çok memnun kaldı, süreç konforlu geçti, ekip çok profesyoneldi ve sonuçtan çok memnun kaldı. Korse, bbl yastığı ve hatta pijamaya kadar ücretsiz verdiler. Oğlan biraz büyüsün ben de aynı doktora bbl ve meme protez yaptırmayı düşünmekteyim.
Merhaba cevap için çok teşekkürler doktorun adını ve operasyonun kaça mal olduğunu söyleyebilirseniz çok sevinirim ablanıza da geçmiş olsun dileklerimi iletirimMerhaba, ablam geçen ay İstanbul’da 360 liposuction ve bbl yaptırdı, refakatçisi idim. Çok memnun kaldı, süreç konforlu geçti, ekip çok profesyoneldi ve sonuçtan çok memnun kaldı. Korse, bbl yastığı ve hatta pijamaya kadar ücretsiz verdiler. Oğlan biraz büyüsün ben de aynı doktora bbl ve meme protez yaptırmayı düşünmekteyim.
merhaba çok teşekkür ederimBen istanbulda dr omer kevene oldum. 1 yil önce yuz boyun alt üst gozkapagi. 2 gün öncede liposaksin ve karin germe. Ben doktoruma cok güveniyorum zaten konuştuğumuzda o güveniyorum aliyorsunuz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden hangi şehirde olursam olayım sonuçta yolculuk yapmam gerekecek o yüzden şehrin bir önemi yok dedim ama eğer Antalya’da tecrübe etmiş olduğunuz iyi bir estetik cerrah varsa benim de işime gelir Antalya’da akrabalarım var en azından onların yanında kalıp biraz daha rahat edebilirim tek başıma bir otelde kalmaktansaValla ben de yaptırdım memnun kalmadım antalyadan düzeltebilecek doktor tavsiyesi istiyorum
Merhaba karın germe revizyon yaptırdım inanın ağrı acı çok yok cok konforlu geçiyo ödemlerim bi gitse tamamen tam net konuşırum sizinle ama yine de doktorumdan çok memnunum doç Asım Uslu yumuk tavsiye ederim git gel yapacağın için sürekli bir ay dediğiniz gibi yakın olması mantıklı fotoğraflarınızı çekin sekreteriyle iletişime. Geçin hocam zaten ne olup olmayacağını açıkca söylüyor eli çok hafif ve ilgili bir doktorMerhaba öncelikle geçmiş olsun ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden hangi şehirde olursam olayım sonuçta yolculuk yapmam gerekecek o yüzden şehrin bir önemi yok dedim ama eğer Antalya’da tecrübe etmiş olduğunuz iyi bir estetik cerrah varsa benim de işime gelir Antalya’da akrabalarım var en azından onların yanında kalıp biraz daha rahat edebilirim tek başıma bir otelde kalmaktansa
Faha önceki karın germe ameliyatında 2 ay yürüyemedim ve çok rezaletti dikişlerim düşünün 1 sene sonra tekrar karın germe oldum daha zor bir operasyondu dikişlerim çok güzel hani şimdilik memnunum ve hemen ayağa kalktım zorluk çekmedim çok iyi araştırmanız lazım benim gibi mağdur olmayın çünkü hepsi birde maliyet hem can yakıcı dediğim gibi reklam yapan doktorlara inanmayın ben googleden yorumlarına bakarak karar verdim ve çok araştırdım dediğim gibi de memnunumMerhaba karın germe revizyon yaptırdım inanın ağrı acı çok yok cok konforlu geçiyo ödemlerim bi gitse tamamen tam net konuşırum sizinle ama yine de doktorumdan çok memnunum doç Asım Uslu yumuk tavsiye ederim git gel yapacağın için sürekli bir ay dediğiniz gibi yakın olması mantıklı fotoğraflarınızı çekin sekreteriyle iletişime. Geçin hocam zaten ne olup olmayacağını açıkca söylüyor eli çok hafif ve ilgili bir doktor
Merhaba İstanbul’da Op.Dr. Semih YamanDoktorun ismi ne? :)
Merhaba Op.Dr.Semih Yaman. Bütün masraflar dahil 130 bin tl tuttu. Vazer lazer kullanıldı. Yüze yağ enjeksiyonunu da hediye etti sağolsun. Aklınızda olsun kök hücre yüzü çok gençleştiriyor, lipo ameliyatınızda doktorunuzdan rica edebilirsiniz. Geçmiş olsun dileklerinizi ileteceğim. Dilerim gönlünüzce olur.Merhaba cevap için çok teşekkürler doktorun adını ve operasyonun kaça mal olduğunu söyleyebilirseniz çok sevinirim ablanıza da geçmiş olsun dileklerimi iletirim
merhaba çok teşekkür ederim