Lipo Magnet ile ilgili bilgisi olan ya da kullanan var mı?

BilgehanPalabiyik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
73
23
3
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
kafamda ki soruları araştırırken hep kadınlarkulubu.com karşıma çıkıyor yorumları okuyordum sonra dün dedim ki neden bende üye olmayayım. İşte bu sebepten ötürü aranızdayım. :)
Kullanmış olanlardan ya da yorum yapmak isteyenlerden Lipo Magnet ile ilgili deneyimlerini ve bilgilerini paylaşmasını rica ederim.

ben bugün siparişini verdim daha yeni geldi kargodan hatta şimdi içtim senin yorumunu gördüm bakarken deneyecem bakalım nasıl sonuçlar verecek bende sürekli karsıma çıktı internette merak edip aldım inşallah işe yarar da göbüşler gider dedim

valla daha ilk bardağımı içtim canım 1 saat önce tadı çok güzel ben bide öyle herşeyi yiyip içebilen biri değilim midem çok hassas neler denedim çoğuna boşa paralar verdim bunun yüzünden ama güzel bu bakalım bi 10 gün falan kullanayım etki edecekmi görürürüz hem sanada söylerim :)

BEN 1 AYLIK YANİ 30 GÜNLÜK PAKETİ ALDIM ÖNERİLEN O ÇÜNKÜ DENEME İÇİN 1 HAFTALIK OLANIDA VARDI AMA BEN PEK İŞE YARAYAĞINI DÜŞÜNMEDİĞİMDEN 1 AYLIK ALDIM 199 TL FİYATI 3 KUTU ÇIKIYOR PAKETİN İÇİNDEN

goji berry bende aldım çok güzel iştah kesiyor gerçi benim iştahımın maşallahı var 3-5 gün kesti sonra vücüt alıstı sanırım :) ama kullanan arkadaslarım var iştah kontrolünde etkili oldu bazılarında

umarım bende de olur ben yediğim yemeği yaşayarak yiyorum resmen bu nasıl iştahtır bilemedim yahu :)

Merhaba. Bununla ilgili bir konu actim. Surecimi ordan takip edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…