Selam herkese,
Bugün buraya üye olup Böyle bir Konu basligi actim cünkü 2ay önce Yaptirmis oldugum Liplift operasyonundan önce buralarda yaptiran kadinlarin tecrübelerini okudum ancak Benimki gibi bir tecrübeye hic rastlamadim.
yasadiklarimi anlatayim Liplift yaptirmak isteyenler kararlarini ve secimlerini bir daha düsünsün.
Basliyorum,
Hersey Nisan ayinda Liplifti arastirip yaptirmak istememle basladi doktorlari falan arastirdim insagramdan paylasilmis olan sonuc fotograflarina baktim ve sonunda bir doktora karar verdim. Klinige gittim operasyon yapildi sira dikis atmaya geldi, dikisleri doktor degil Hemsireler atiyor (!) sedasyonlu olmama ragmen sasirdim. Neyse dikis Atma esnasinda dikisleri Atan hemsireler doktorun dedikodusunu yaptilar ve ben bundan cok rahatsiz oldum cünkü isine kendine veremedigini düsündüm o an. Nitekim korktugum basima geldi dikisler deri alti olmasi gerekirken dedikoducu hemsire hanim dikisleri yanlis attigindan deri üstü dikisi oldu, resmen dikisler görünüyor. Rezalet!!! 2aydir yaram iyilesmedi Hatta iltihap kapti. Doktor beyin asistanina ulastigimda Bir iki mümkün degil diyip daha sonra mesajlarima ve aramalarima dönmez oldu. Demek istedigim su,
Belki bu Doktorun(!) Ya da hemsirelerin umurlarinda degil benim yaramin ne Hale gelecegi, yüzümde iz kalip kalmayacagi( bu düsöncedeki doktorlar nasil hipokrat yemini etmis onu da anlamak mümkün degil) Ama benim icin önemli ve onun disinda cektigim acilari dile bile getirmiyorum Siz düsünün.
doktorunuzu iyi secin, instagrama koyduklari fotograflar en iyi sonuclarin secilmis oldugu fotograflar. Benim sonucumu koysunlar bakalim görelim. Koyamazlar.
Daha uygun fiyatli doktoru degil ekibi ve kendisi en tecrübeli olan doktoru secin. Yüz hepimizin en önemli yeri benim basima gelenin siziN de basiniza gelebilecegini unutmayin ve secimlerinizi ona göre yapin.Yaramin icleracisi fotograflarini görmek isteyenler bana özelden Yazsin.
Evet akillarda tek soru doktorun kimdi?
Aydin Mamak ve Ekibi