lipitabs solusitan

yasmin2

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
37
4
286
İzmir
merhaba arkadaşlar
deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim ki, benim düştüğüm hataya sizde düşmeyin .
Lipitabs Solusitan sitesinden ürünü deneme istedim tel deki arkadaş ürünün hollanda dan ithal ve orjinal oldugunu, faturalı oldugunu söyledi. ama maalesefki gelen ürün Türkiye de marmara Türk bitkisel adında bir firma tarafında üretilmiş, kutunun üstünde metin ilacın ismi bile geçmiyor, tel açtığımda faturasının kayıp oldugunu istediğiniz yere başvurun nasıl olsa bir sonuç alamazsınız diye ifade de bulundular . işte Türkiye de bu kadar rahat para kazanıp insanı dolandırıyorlar. sonuç itibari ile bu ve bunun gibi sitelere güvenmeyiniz. ve lütfen bunu çevrenizede söyleyiniz kiinsanlar dolandırılmasın. ben ilk kez deneyeyim dedim ve kısacası ağzımın payını aldım . 124tl me patladı

Son düzenleyen: Moderatör:
bu üründen bende yanılıp aldım hatta nasıl oldu bilemedim bir adet isterken dört al üç öde oldu .Bu sitenin yeni üyesiyim sırf kandırıldım sizlerde kandırılmayın diye. -ÜYE OLDUM- İnsan psikolojisini hiçe sayan tek gaye si para kazanmak olan bu insanlardan nedir çektiğimiz.Ürünü alırken temsilci bu kampanya kaçmaz beğenmezseniz ürün bizim iade alır ücretini takdim ederiz dedi bir kutu alıp denemek istiyorum ısrarlarım onların pazarlama becerisine yenilerek 4 tane aldım .Birinci kutu sonucunda gam bile veremeyen ben telefon açtım aboovvv ben neymişim bir ürünü bile doğru kullanmayı bilememişim::) yeni tariflerle beraber bir kutusunu da kullanılmaya ikna edilen ben ve sonuç sıfır şimdide temsilci arkadaş derki yok öyle olmaz hele siz bir ay kullanın ondan sonra ortaya çıkar sonuçları be kardeşim mertçe desene ürün bir işe yaramayacak der mi para iadesi söz konusu olacak o zaman bakalım ürün iadesi ve paramın geri ödemesi süreci diyalogları nasıl olacak .Bu arada ürün hiç de anlattıkları gibi ayda 10 kiloyu bırakın bir kilo verdirmedi o ürünün sitelerinde şöyle kilo verdim aman efendimde kandırmaca- BEN KANDIM YANDIM SİZ YANILIP DA KANMAYIN-seviler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…