LipFusion XL

Lavinya95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
42
0
LipFusion XL dudak dolgunlaştırıcısını kullanıp memnun kalan var mı aramızda, yorumlarınızı alabilir miyim?

xl i bilmiyorum da, normal olanları güzel bence..bazı çeşidinde karıncalanma oluyor bazı çeşidinde olmuyor -uzun süre kullanım gerektiriyormuş sadece kolajen oldugu için
ama bence güzel birşey dudak dolgunlaştırıcı ürün kullanmak

xl i bilmiyorum da, normal olanları güzel bence..bazı çeşidinde karıncalanma oluyor bazı çeşidinde olmuyor -uzun süre kullanım gerektiriyormuş sadece kolajen oldugu için
ama bence güzel birşey dudak dolgunlaştırıcı ürün kullanmak

ben de kullandım lipfusion gerçekten dolgunlaştırmıştı, geçen gün başka bir marka aldım eczacı onu önerdi sanki biraz etkisi oldu gibi ama bilemedim sanki lip fusion daha etkisi uzun sürüyordu, hangisini kullansam karasız kaldım, şimdi aldığımın ismi plump potion, gelecek ay tekrar lip fusion denerim uzun zaman oldu onu kullanmayalı, tekrar onu kullanayım o zaman net bir karar veririm, bu arada bildiğiniz başka güzel markalar var mı acaba?

merhaba kızlar
lipfusion xl da aldım, birkaç ay oldu kullanalı uzun süredir bu baslıga girmemişim
xl in tadı ve dokusu daha farklı, normal shine serisi ile xl arasında ayırım yapamayacağım gerçekten çok güzel ürünler
ben çok memnunum, xl normal shine serisindeki dolgunlastırıcı ajanların yanı sıra hyaluronic acid de içeriyor ki bu bakım ürünü aynı zamanda
gece uyumadan da sürmek gerekiyor-gerçi ben buna çok dikkat edemiyorum

ama markadan %100 memnun kaldım

başka marka olarak too faced lip injection da güzeldir onu da öneririm ama gramajlar arası fark var lip fusion 8 gramdan fazla, too faced 4.5 gramdır

3 değişik seriden bikaç lipfusion dudak dolgunlaştırıcım var henüz hiç kullanmadım
amerikadan getirildi, hali hazırda 8-9 adet değişik rengini kullanıyorum
ilgilenen olursa bana mesaj atsın lütfenürünler kutularında, msn de kullandıklarım dahi webcamda gösterebilirim
takas yapabiliiz ya da ihtiyacım olan başka bişey alırsanız çok sevinirim
orijinal oldukları ,yeni kullanılmamış denenmemiş oldukları konusunda garanti veriyorum

X