hangi doktorla görüşmüştünüz acaba?keşke yaptırabilsek ama bende korktumbenim görüştüğüm doktor içeride asmak için kullanılan ipten dolayı kişinin konusması yada agız hareketleri eskisi kadar rahat olamıyabiliyormus, yani cok rahat ve konforlu olmayabiliyormus dedi ..Mantıklı cünkü ağız içi dokusu çok yumuşak ve içeride yabancı bir madde olucak :) Cok gerekmedikce önermiyorlar sanırım.. Bende isterdim yaptırmayı
Ben netten gördügüm sonuçları çok beğendim aslında.Ama hep yabancı siteler açıklamalar gördüm.Sanırım Türkiyede yapan,tercih eden yokmu bilemedim şimdi :44:
Ama sonuçlar çok güzel yaa
arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
burun estetiği ile ilgili bilgili alırken görevli hanım bana estetikten sonra dudak ucunun da biraz kalkacağını söylemişti burunun altından yapacakları kesiden dolayı.Bu lip lift dedikleri şey mi bir bilginiz var mı?
Aksine yabancı sitelerde yaptıranlar var gayet memnunlar.Kızlar lip lift'in 2 yönetimi var biri dediğiniz gibi iple asma ki bu kalıcı değil bir de ameliyatlı olanı var o kalıcı olan...Ben kalıcı olanı tercih ederim çünkü ikisi de aynı fiyat...Bu arada realsef adında bir site var google a liplift realself yazarsanız İstanbul'da da bu ameliyatı olan hastaları göreceksinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?