Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

angel-24

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
1.107
69
643
41
İstanbul
Kızlar internette arastırma yaparken lip lift operasyonu ile ilgili bilgiye ulaştım, sanırım benim ihtiyacım olan sey bu! Hem dudak burun mesafemin kısalmasını hemde üst dudagımının biraz daha dısa kıvrık olmasını istiyorum, sanırım dudak dolgusu bunu sağlayamayacak.

Aranızda bu operasyonu yapan var mı ?

"Yapılan sadece dudagın içine orta kırmızı kısmı hafifce kaldıran iki adet dikiş atmaktan ibarettir, ameliyatın özü dudagın orta kırmızı kısmını, burun deliklerinin tabanına içeriden iki dikişle asmaktır. böylece dudak orta kısmı hafifce kalkar ve dısa döner."

İnternetten bir kaç foto buldum.. gerci bu fotolarda dudak burun arasında ki mesafede kesi var mı bilmiyorum, yukarıda ki acıklamada sadece dikişle asma olarak tanımlanmış.

Herkese iyi bayramlar bu arada

Son düzenleme:
Bende de aynı sprın var, üst dudağım aşağıya bakıyormuş gibi duruyo ve aslında incecik olmamasına rağmen gülerken incecik gözüküyor; bununla ilgili bir şey mi bu, fayatlarla ilgili bilgi var mı?

evet benmde sorunum bu malesef resmler süper görünüyor ama doktorlar pek yanaşmıyormuş bende duymuştum.sonuçtan memnun kalınmıyormuş duyduğum kadarıyla.e botz var dolgu var tabi daha risksiz

benim görüştüğüm doktor içeride asmak için kullanılan ipten dolayı kişinin konusması yada agız hareketleri eskisi kadar rahat olamıyabiliyormus, yani cok rahat ve konforlu olmayabiliyormus dedi ..Mantıklı cünkü ağız içi dokusu çok yumuşak ve içeride yabancı bir madde olucak :) Cok gerekmedikce önermiyorlar sanırım.. Bende isterdim yaptırmayı

hangi doktorla görüşmüştünüz acaba?keşke yaptırabilsek ama bende korktum

Ben netten gördügüm sonuçları çok beğendim aslında.Ama hep yabancı siteler açıklamalar gördüm.Sanırım Türkiyede yapan,tercih eden yokmu bilemedim şimdi :44:
Ama sonuçlar çok güzel yaa

Aksine yabancı sitelerde yaptıranlar var gayet memnunlar.Kızlar lip lift'in 2 yönetimi var biri dediğiniz gibi iple asma ki bu kalıcı değil bir de ameliyatlı olanı var o kalıcı olan...Ben kalıcı olanı tercih ederim çünkü ikisi de aynı fiyat...Bu arada realsef adında bir site var google a liplift realself yazarsanız İstanbul'da da bu ameliyatı olan hastaları göreceksinizdir.

burun estetiği ile ilgili bilgili alırken görevli hanım bana estetikten sonra dudak ucunun da biraz kalkacağını söylemişti burunun altından yapacakları kesiden dolayı.Bu lip lift dedikleri şey mi bir bilginiz var mı?

arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...

Ben netten gördügüm sonuçları çok beğendim aslında.Ama hep yabancı siteler açıklamalar gördüm.Sanırım Türkiyede yapan,tercih eden yokmu bilemedim şimdi :44:
Ama sonuçlar çok güzel yaa

bu webte gördüğümüz kadar güzel liplift yapabilen doktor varmı acaba? gerçek sonuçlarını gördüğünüz doktorlar var mı acaba kızlar

merhaba, ayni operasyonu ben de yaptirmak istiyorum ama bunu yapacak doktor bulamadim doktorunuzun adini ve ne kadara yaptirdiginizi ogrenebilir miyim? bir de kesinlikle iz kaliyor mu

tam olarak değil ama ufak bi etkisi. eğer böyle bi şikayetin olsaydı burnun için yapılan kesiyle bu işlemde halledilebilirdi ama.

liplift yaptırmak isteyen arkadaşlar öncelikle küçük bir test yapsınlar kendilerine.
*dudaklarınız hafif açıkken üst dişlleriniz görünüyor mu?
*güldüğünüz zaman diş etleriniz görünüyor mu?
eğer diş etleriniz görünüyorsa bu uygulamayı unutun. görünen diş etleriniz daha da çok görünecek ve gamasmiley dedikleri pek de hoş olmayan bir görüntü oluşacak(kemal sunal gülüşü).
bu testi geçtiyseniz eğer düşünmeniz gereke başka faktörler. asma yöntemi geçici* kesiyle yapılan işlemde ise birden fazla düşünmek gerek çünkü; adı üstünde kesi ufacık bir hata dudak gibi orantının çok önemli olduğu bir bölgede tam bir fiyasko yaşatabilir ve bunun geri dönüşü de olmayacak. doktorunuzun çok tecrübeli olması gerek. herşey mükemmel olsa dahi burun altında kalıcı bir iz mutlaka kalacak. bir çok doktorun bu operasyona yanaşmak istememe nedeni de bu. özellikte türkiyede bu konuda uzmanlaşmış bir doktor yok maalesef. çok iyi düşünmek gerek. bol şans

Mrb.lar acaba liplift tekniğini İstanbulda yada Ankarada yapan yerleri biliyormusunuz?

Ya benim dudaklarım kalın ama dişlerimin hep az gözükmesini istemişimdir bu yapılır mı sizce bu yöntemle kızlar :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…