Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.lion merhaba uzun zamandır burada arkadaşlardan fikirler alıyorum çokta iyi oluyor aklımda soru işaretleri gidiyor senin 290cc değilmi protezin ..Bsalı günü ameliyat olucam boyutta kararsızım hala 350 dedi doktorum büyük olmasından korkuyorum beni arkadaş listene eklemen mümkünmü???? resimlerin bana fikir olucaktır... teşekkürler
Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.
Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.
slm, bütün yorumlarini okudum.
birde görebilseydim, süperrr olur!? beni arkadas olarak eklermisin?
Bende 23 Ocak Hasan Findik ve Levent tasci görüsmem var. Ama kombi opr. yaptirmayi düsünüyorum. hemm meme hem göbek lipo. bakalim artik.
Coookkk tskl.
Slm cnm ekledim resimlerimi görebilirsin.İnşallah iyi sonuca sende ulaşırsın cnm.Levent Taşcı tanımıyorum ama Hasan Beyi bizzat görmek istedim merak ettim çünkü forumda Hasan beye ameliyat olan arkadaşların sonuçları gerçekten çok güzel.Muayenesine gittim fikirlerini sordum hastasının da istediğini dikkate alan bi doktor memnun kalacağından eminim.slm, bütün yorumlarini okudum.
birde görebilseydim, süperrr olur!? beni arkadas olarak eklermisin?
Bende 23 Ocak Hasan Findik ve Levent tasci görüsmem var. Ama kombi opr. yaptirmayi düsünüyorum. hemm meme hem göbek lipo. bakalim artik.
Coookkk tskl.
Slm cnm ekledim resimlerimi görebilirsin.İnşallah iyi sonuca sende ulaşırsın cnm.Levent Taşcı tanımıyorum ama Hasan Beyi bizzat görmek istedim merak ettim çünkü forumda Hasan beye ameliyat olan arkadaşların sonuçları gerçekten çok güzel.Muayenesine gittim fikirlerini sordum hastasının da istediğini dikkate alan bi doktor memnun kalacağından eminim.
O anki şartlarda para bulmakta zorlandım Boğaziçi 3500 Tl idi Hasan Bey 6000 Tl o yüzden.Eğer yeterli parayı bulabilseydim Hasan Beye olacaktım.Daha sonraki ameliyatımı ondan yana kullanmayı düşünüyorum tabi nasip kısmet olursa.Ben biraz dolgun göğüs sevdiğimden anladı ve 400 cc ye kadar olabileceğini vücudumada uyumlu olabileceğini söyledi.Benimki kas altı olduğundan çok fazla abartı duracağınıda sanmıyorum.Neyse ogünler gelsinde bakalım zaman ne gösteriyo.Şimdiki halindende memnunum tabi sanırım baştan çıkarıcı olmayı seviyorum o yüzden büyükte gözüm kalıyo.peki secimin neden hasan beye yapmadin canim?
O anki şartlarda para bulmakta zorlandım Boğaziçi 3500 Tl idi Hasan Bey 6000 Tl o yüzden.Eğer yeterli parayı bulabilseydim Hasan Beye olacaktım.Daha sonraki ameliyatımı ondan yana kullanmayı düşünüyorum tabi nasip kısmet olursa.Ben biraz dolgun göğüs sevdiğimden anladı ve 400 cc ye kadar olabileceğini vücudumada uyumlu olabileceğini söyledi.Benimki kas altı olduğundan çok fazla abartı duracağınıda sanmıyorum.Neyse ogünler gelsinde bakalım zaman ne gösteriyo.Şimdiki halindende memnunum tabi sanırım baştan çıkarıcı olmayı seviyorum o yüzden büyükte gözüm kalıyo.
Evet ama para biriktirmem gerek oda yeterince zamanımı alır zaten.Kolay değil tabi biriktirmek sonuçta eşimin haberi yok daha önceki ameliyatımda 3500 tl ödediğimden yani kendi çabamla ayarladım parayı eşimi ancak öyle ikna edebildim.Ona sigortanın karşıladığını söyledim.Sonrasında nasıl ikna ederim bilmiyorum aradan zaman geçsin şimdi hemen değil tabiki.nasil yani bir daha mi meme opr olacan? 400 cc mi?
Cnm Veli Bey'de iyi bir doktor sonuçtan memnunum ama benim hatam sanırım büyüklük olayında fazla abartı olmasını istemedim rakam olarak büyük geliyodu o zaman gözüme ameliyat öncesi 300 cc üzeri olsun ben büyük olsun istiyorum diyebilirdim ısrar edebilirdim doktora.Eşiminde etkisi oldu büyük olmasın abartı olmasın diye dışardan dikkat çekmesin milletin gözü orda olmasın gibi.Bu yüzden Veli beyde doğal bi sonuç yapmış sağolsun.Şimdi bile gayet iyiler tam orta ne küçük nede büyük işte insanın gözü doyumsuz fazlasını isteriz her zaman yoksa bu hali bile tatmin ediyo.Benim göğüs üzeri 82 cm idi şimdi 90 cm oldu.Eğer dolgun ve büyük abartı büyüklük değil tabiki kastım seni tatmin edecek bi büyüklükte olması ve bunuda doktora belirtmen aşağı yukarı kafasında taslağını hazırlar ve ameliyat esnasında da dener zaten.Senin ne istediğin önemli geriside doktorun tecrübesi ve hünerine kalmış bişey.Yuvarlak çok iyi bir tercih şimdi yine ameliyat olsam yine yuvarlak isterim çünkü üst lobum tam istediğim şekilde gayet dolgun.Bu yüzden doktorunla iyi konuş ve karar ver cnm kafanda soru işareti kalmasın.lion81 cnm bende bogaziçi tıp merkezinde olıcam malum maddi durumum çok elverişli değil sen veli beyde olmuşsun bana önereceğin bi dr varmı birde yine operasyon olmayı düşünüyommuşsun memnun kalmadınmı cnm sadece boyutu mu sorun benim boyum uzun omuzlarım geniş kacamda öle gögüs kafesi 83 göğüs cevresi 92 sanırım 350cc yuvarlak takmam lazım çünkü 2. cocuktan sonra üst loplar boşaldı bi kaç dr la görüştüm ancak fiyatlar yüksek o nedenle boğaziçinde olmaya karar verdim yardımını bekliyorum lütfennnnn..((((((
Isin en guzel kisimlari basliyor yavas yavasCanim muhtemelen c cup giyeceksin ama ilk 3 aydan once cok sutyen almamani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?