• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linea Tabs

ben bunu degil ama baska birtane biliyorumm ayni dedigin gibi yag yakiyor yedigin yemegin yagini wcde cikartiyorsunn :)

SELAM SENIN KULLANDIGIN XENICAL MIYDI ? bende kullandım onu evet wc de cıkıyor bıde butun ıc camasırın batıyor cunku kotu bı sekılde farkında olmadan yag akıtıyorsun bunu kımse soylemedı ama sahsen kullanan bırı olarak ben soylemek zorundayımkı o ayrısan yagların vucuttan cıkma olayı fecı yanı arkadaslar bunu bilin ...

arkadaşlar sahatan beri bende araştırıyorum merak ettim kullanan varmı yan etkisi varmı :44:

ben bunu hiç duymadım açıkçası
ben bir zayıflama paketi almıştım. içinde " Yağ Yakıcı Zayıflama Kapsülü Maurers Forte Termojenik " adlı bir üründe geldi.
6 gündür kullanıyorum. çok faydasını gördüm. hatta forumdan bir arkadaş vardı , 1 ayda 6 kilo verdiğini yazmıştı bu kapsül ile.

yinede sen araştır tabi. bünyene uygunmu değilmi o önemli. hamilelerin kullanmalarını önermiyor doktorlar mesela

Back
X