Saç Rengi ve Saç Boyama Lindsay Lohan'ın Saç Rengi Nedirrrrr?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
yardımcı olursanız...o rengi çok çok merak ediyooorum...lindsay lohan'ın şu kızıla dönük kahve bi saçı var...o ne renk yahu??:sm_confused:

lindsayin resmini koysaydın daha net yorum yapılabilirdi...görmeden ne diyebiliriz ki ?

bu mesela koyu kızıl kahve gibi...
çikolata kahve diyorum.........a.sa.sa.s

bakır kahve gibi duruyo ilkk resim

Lindsay o kadar renk değiştiriyor ki :S ben de onun renginden istiyorum ama bu eklenmiş resimlerde ki gibi değil bulursam ekleyeceğim hemen benim rengimi

en bayıldığım rengi buydu Lindsay'in. zaten kuaförüme bunu yap bana ben bu olayım dedim :)) kaydirigubbakcemile3 koyu kızıla boyadı dün üzerine de bu renk otursun diye kahve tonunda bir şey atacak 2 gün sonra bakalım :)) kaydirigubbakcemile3

bende ilk eklenen fotodaki rengi beğeniyorum.evde bu renki elde edebilen olursa lütfen yazsın hangi marka saç boyası ile olduğunuuu:Saruboceq:

bende ilk eklenen fotodaki rengi beğeniyorum.evde bu renki elde edebilen olursa lütfen yazsın hangi marka saç boyası ile olduğunuuu:Saruboceq:

canım o koyu kestane gibi geldi bana. evde yapılabilecek bir renk yani.

lindsay lohanı ben de çok beğeniyorum....bikaç foto da ben ekledim a.s.

Eklentiler

• $Lindsay%20Lohan-90.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 208
  • $Lindsay_Lohan_umvd002.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $lindsay-lohan-09.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 210
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…