Elinde kurani tutuyor ama acaba abdestli mi diyen olmamis cok saskinim.
Meali olduğu için abdeste gerek yok :)Elinde kurani tutuyor ama acaba abdestli mi diyen olmamis cok saskinim.
Aynen, ben de merak ediyorum mesela diğer kutsal kitaplarda neler yazdığını ama alıp okursam da sanki din değiştireceğim için mi, hayır..Ayrıca isteyen istediğini okur kime ne ki :)
ben hepsini okudum ama hiç fikrim değişmediAynen, ben de merak ediyorum mesela diğer kutsal kitaplarda neler yazdığını ama alıp okursam da sanki din değiştireceğim için mi, hayır..
Babam da hep öyle der, sadece kendi savunduğun fikirleri okuma biraz da karşıt fikirleri oku ki kendi artını eksini gör.ben hepsini okudum ama hiç fikrim değişmedi
bence insan herşeyi bilmeli ki ona göre doğruyu ayırt edebilmeli
Babam da hep öyle der, sadece kendi savunduğun fikirleri okuma biraz da karşıt fikirleri oku ki kendi artını eksini gör.
Ama musluman unlu elinde kuranla gezerse gosteris olur.Baska dine mensup biri gezerse oda haber olur birde olay oluro değilde bizde elinde kuranla bi ünlü görüntülense ne şov yapması kalır ne dini kullanması
He dogru dedinDün ortaya çıkan fotoğraf hakkında İngiliz Independent gazetesine konuşan Lindsay Lohan'ın menajeri, Önümüzdeki aylarda Ortadoğu ile ilgili bir projede yer alacak olan Lohan'ın İslam kültürü ile yakından ilgilendiğini ve Arapça öğrenmeye başladığını belirtti.
Söz konusu iddialar hakkında da açıklama yapan menajer, "Bildiğim kadarıyla Lohan İslam dinine geçmiş değil" dedi.
Haberturk.com
Ayrıca isteyen istediğini okur kime ne ki :)