Lındays lohan

hakkında bildiğim tek şey bir numaralı lezo olmasıgamyoncuiremsu
en son dj sevgilisi ile(kadın)aynı evi paylaşıyodu,amerikan basınında oldukça gündemdeler...

bizim memleketin helin avşarı gibi bişey.. sevmem kendisini.. ayrıca cildi çok kötü..

çok hoş bir bayan aslında
bir çok filmelrinide izledim
tarzı , konuşması, mimikleri çok hoş
ama hollywoodun en çılgın ve çatlak ünlüsü diyebilriz
yaşam tarzını filan beğenmiyorum
ama fiziği ve yüzü bence güzel

ben sevmiyorum bu kadını çok itici geliyor çok güzel de bulmuyorum güzel bulduğum zamanlar nadir seksi olmak için elinden gelen herşeyi yapıyor öyle dekolteler veriyor ki yuhh dedirtiyor ama bence seksilik çıplaklık değildir o yüzden seksi de bulmuyorum.

ben evlendiklerine dair bisey duymadim ayrilmislardi en son olarak biliodum

Ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan bir süredir beraber olduğu kadın sevgilisi DJ Samantha Ronson'la evlendi.

Hollywood'un ünlü lezbiyen çifti Lindsay Lohan ve DJ. Sam Ronson sonsuza dek beraberlik yemini etti. Özel bir aile töreniyle evlenen çiftin, bu gece öncesi gelinlik ve damatlık aldığı öne sürüldü. Lindsay kendisine mini bir beyaz Chanel elbise alırken, Sam beyaz pantolon ceketi tercih etmiş.

Şimdi doğal olarak bütün magazin basını balayı fotoğraflarının peşinde...
Haber Tarih : 05 Ağustos 2008
ayrılmışlardır. ama evlenmeleri o zaman sayfa sayfa haber bültenlerindeydi....

Son düzenleyen: Moderatör:

aaa canimm sasirdim evlendiklerini hic duymamistim beraberliklerini biliodumda surpriz oldu hayirli olsun mutlu olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…