Oralarda linc ediyorlar ciddenBenim memleketim de oralarda bir yerde hele sokakta biri birine laf atsin rahatsiz etsin, hemen 10 15 tane adam ( nerden ciktiklari da bilinmiyor ) saldiriyorlar
Aynen öle.herkese lacım bi linç edenci
Hödük ki ne hödükiyi olmuş ödüğe
KK ya versinler biz burda linç ederiz:)özgecan olayında da söyledim. idam, hadım falan olmayacak.
canlı yayında kalabalığın ortasına bırakacaklar böyle ş.refsizleri ibreti alem için tüm türkiye'de izleyecek en güzel ceza bu bence
Oralarda linc ediyorlar ciddenBenim memleketim de oralarda bir yerde hele sokakta biri birine laf atsin rahatsiz etsin, hemen 10 15 tane adam ( nerden ciktiklari da bilinmiyor ) saldiriyorlar
mahallenin kızlarına sahip çıkma psikolojisi.Aynı adamlar evde karısını ,kız kardeşini ,çocuğunu döver ama "namus" diyerek birbirini sevse iki kişiyi yanyana görse öldürürler.Ahhh keşke içlerindeki laf atsa bile dövecek hassasiyet sürekli olsa.
Yo bizim memlekette kimse karisini falan dovmez. Hele bi dovsun kizin ailesi direk gider alir kizi adami da bir güzel döver. Kuzenimin esi kuzenime tokat atmis diye herkes ayaga kalkti. Babasi memleketten geldi. Yani normalde de oyleler cok şükür. ..