- 2 Ağustos 2013
- 35.716
- 110.007
- 798
3.000 aldım1000 aldım Kalan 8.000
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin İnşallah
4000 aldım1000 aldım kalan 4000
Dua bitmis ama ben 1000 tane ekleyeceğim. Rabbim tez zamanda şifa versin inş canım benimNe desem bilemiyorumJawlensky seninle birlikte okuyan ve dua eden herkese çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız
Amin inşAllah sağol Allah razı olsun canımDua bitmis ama ben 1000 tane ekleyeceğim. Rabbim tez zamanda şifa versin inş canım benim
Estağfurullah canımNe desem bilemiyorumJawlensky seninle birlikte okuyan ve dua eden herkese çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız
Aminn inşAllah canım benim Allahım hepinizden razı olsunEstağfurullah canımRabbim annecigine sağlık şifa hayırlı uzun ömür versin inşallah
PiXiEE MssPARE sweetgirlcandy Nego Eva
Allah razı olsun arkadaşlar etiketleriniz sayesinde daha çok kişiye ulaştık çabucak bitti.Şifa olsun inşallah.
Amin inşAllah güzel haberlerle gelirim burayaŞuan müsait olabildim bitmiş ya şafi
Geçmiş olsun Allah'ım güç versin,şifa versin dualarım annenle inşallah sağlıkla mutlu olursunuz
Şifa olur inşallah ❤Estağfurullah canımRabbim annecigine sağlık şifa hayırlı uzun ömür versin inşallah
PiXiEE MssPARE sweetgirlcandy Nego Eva
Aktif Lora
Allah razı olsun arkadaşlar etiketleriniz sayesinde daha çok kişiye ulaştık çabucak bitti.okuyan herkesten Allah razı olsun. Şifa olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?