• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limonlu Su İçmenin Faydaları

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.073
613.795
1.098
43
Malatya
263768_d.jpg

*Cildinizi temizler . Su içmek kendi başına vücudunuzu toksinlerden arındırır ama içine C vitamini eklendiğinde kanınızdaki toksinler de temizlenir ve cildiniz kızarıklıklardan ve ince çizgilerden kurtulur.

263769_d.jpg

*Solunum problemlerinize yardımcı olur Eğer solunum yollarınızda probleminiz varsa, limonlu su sizin için ideal içecektir! Limon, antibakteriyel özelliği sayesinde göğüs enfeksiyonlarınızdan kurtulmanızı ve öksürüklerinizin rahatlamasını sağlar.

263770_d.jpg

*Beynin ve sinir sistemininin daha hızlı çalışmasını sağlar - İçeriğindeki potasyum sayesinde depresyondan kurtulmanızı, unutkanlığınızı atmanızı ve beyin sisinin ortadan kalkmasını sağlar.

263771_d.jpg

*İmmün sisteminizi güçlendirir - Limonun içindeki potasyum kan basıncını düzenler, beyni uyarır ve soğuk algınlığı ile savaşır.

263772_d.jpg

*Kilo vermenizi sağlar , Limonlu su içmek yemek yeme isteğinizin önüne geçer, metabolizmanızı güçlendirir ve şişkinliğinizi atmanızı sağlar.

263773_d.jpg

*Akşamdan kalmalığınızı yok eder .Limonlu su midenizi sakinleştirir ve antiseptik işlevi görerek detoks yapmanızı sağlar.

263774_d.jpg

*Nefesi tazeler . Limonlu su, sigara, baharatlı yemekden dolayı kötü kokan nefesinizi tazeler.

263775_d.jpg

*Ph seviyenizi düzenler . Ph seviyenizi düzenlemek sizi pek çok hastalığa karşı korur.

ALINTIDIR...

Sabahları üşenmezsem ben de yataktan kalkar kalkmaz içerim.Biraz zor yudumluyorum ama aç karnına.Zayıflamak için içiyorum ama üstüne poğaçaları götürünce bir işe yaramıyor.:1:

Fazla da içmeyin kızlar dişlere bile zararı var asidi maf ediyo :S

üroloji doktorları özellikle öneriyor bunu.böbreklerede faydası çok.sürahinize bi dilim atmanız yeterli

Limon Bol miktarda C Vitamini içerir. C vitamini gripten kansere kadar her hastalığa karşı koruyucudur.Limon vücudumuzun paslanmasını engeller...Her gün en az 2 limon tüketin ve kabuğunu ziyan etmeyin. Rendelenmiş limon kabuğu hem salatalarınıza lezzet ve aroma katacak, hemde kanserden korunmanıza yardımcı olacaktır.

Bende içiyorum kızlar inanılmaz birşey limon saglam ve ayakta tutuyor kıs boyunca hasta olmamı bile engelledi :)

herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi bunun da fazlası zarar olur...

ne kadar faydası oldugunu görünce hemen limon almaya gidesim geldii

limonu görmeye dayanamıyorum ben bide suyunu içmek mi::(:)):

Her gün içiyorum bir bardak ve çok faydasını görüyorum.

3.lt suya çeyreğini atıyourm 2.gündür bakalım bende gözle görülür değişik neler olack :)

Back
X