Lekeler, Çiller limonla cilt rengi açmak mümkün mü ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
18
Merhaba arkadaşlar benim yağlı ve sivilce yatkın bir cildim var. Uzun zaman önce cildiyeye gittim ve bana clindoxyln krem ve nilera okyanus sabunu verdi. Sabunla akşam yıkadıktan sonra kremi sürüyorum ve sabah yine okyanus sabunu ile yikiyorum. Televizyon da gorum geçen gün, limon cilt rengini acar cildi sikilatırırmis sizin bu konuda bi fikriniz var mı ? Deneyip sonuc alan ? Lütfen bilginiz varsa benimle de paylaşır misiniz ? cildinin resmini de gönderiyorum başka bi fikri olan da soyleye bilir. Şimdiden çooook teşekkür ederim

Eklentiler

• 14167484569061899094018.jpg
    254,9 KB · Görüntüleme: 772
clindoxyln bende kullanıyorum ve limon suyu etkılı olur hatta bu forumda duzenlı olarak mesela 1 ay gibi izlerinin geçtiğini yazmıstı denemeye deger ve ınternetten arastırmıstım lımondakı asit bircok seye iyi geliyormus bende aklıma geldıkce suruyorum renk acılıyordu gercekten duzensız kullanmıstım ama duzenlı kullanmak daha faydalı olur :)

Bende kullanmayı düşünüyorum ama suyla inceltmek gerekiyormus tahriş edebilirmis. Umarım ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…