Maske Tarifleri limon ve zeytinyağı mucizesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

chesirecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
28
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim her zaman pürüzsüz ve lekesiz bir cildim olmustur zaten beyaz tenli olduğum için kusuru anında belli ediyorum.Ergenliğimde bile taş çatlasın 1-2tane sivilcem ya çıktı ya çıkmadı ama artık yaşım 26 ve cildim bozulmaya başlıyor özellikle bu yıl ne denediysem işe yaramamıştı taa ki annemin akçaydan getirdiği saf zeytin yağını deneyene kadar akşamları makyajımı bununla temizliyorum sabahta yağ içinde kalan cildimi limon suyuyla silip duruluyorum ve bb kremimi süpüp işe gidiyorum sonuç mükemmel 2haftada pürüzsüz ve lekesiz cildim oldu çooook mutluuyum

tatlım aynen beni anlatmışsın,
bende buğday tenliyim herkes cildime hayrandı,
benimde yaşım 26 bu sene bozulmaya başladı,
ne varsa bu yaşta
zeytin yağıyla sildikten sonra yıkıyormusun? makyaj temizleme köpüğü falan hiç kullanmıyormusun??
sabahta limonu yüzüne mi sürtüyorsun,iyice tarif edermisin.

canım önce safranlı sabunla yıkıyorum sonra pamuğa damlattığım zeytinyağıyla siliyorum o bütün gece kalıyor yüzümde sabahta yine pamuğa damlattıgım limonla yüzümü siliyorum tonik gibi kullanıyorum yani limonu... ama limonla sildikten sonra mutlaka cildi yıkamak gerekiyormus içerdiği asitten dolayı cildi kurutma riski var yüzümü yıkadıktan sonrada bb krem süüyorum yine kuruma riskine karşı zaten yiyebildiğimiz şeyleri gönül rahatlığıyla yüzümüze sürebiliriz

sağol tatlım, zeytin yağını denemiştim ama limonu denememiştim
bu akşam ikisini birden deneyim bakalım nolcek

ancak dikkat edin, z. yağı gözenekleri açar, iyi anlamda değil delik gibi. kullanım sıklığınıza dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…