Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
selam arkadaşlar daha önce yazan oldumu bilmiyorum biraz bakındım ama rastlamadım guclubacismile başlıktada belirttiğim gibi limon ve yoğurtla cildimizdeki pürüzlerden, sivilcelerden hatta siyah noktalardan bile kurtulabiliriz.. küçük bir çay tabağına çay kaşığıyla az miktarda yoğurt koyun ve üzerine 5-10 damla limon sıkın yada hazır limon suyuda kullanabilirsiniz bunları iyice karıştırın çok cıvıkta olmasın krem kıvamında olsun bayanssulusmile ve sonra isterseniz yüzünüzdeki pürüzlü kısma isterseniz tamamına sürün.. ben eskiden gece boyunca öyle yatardım ve sabah temizlerdim ama kuruyunca döküldüğü için böyle yapmak istemeyebilirsiniz.. sürdükten sonra yarım saat kadar bekleyin ve dökülmeye bnaşladığında yıkayın.. en fazla haftada 2 kez uygulayın fazla yapınca ters tepebiliyor kaydirigubbakcemile3 isteğe göre içine birazda bebe pudrası dökebilirsiniz.. sanırım bu daha da yumuşatıyor ve güzel kokutuyor zemuszemus limon mikropları öldürdüğü için siyah noktalarda sanırım bu şekilde günden güne azalıyor boshayallersmile hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan
Bende arada yaparım bu maskeyi. Burun kenarlarımda siyah nokta var oan geçiriyor gibi oluyor fakat sonra yine aynı tabi.Cildini yumuşacık yapıyor hemde tertemiz.Ama ben ilk yaptığımda hata yaptım çünkü göz altımın biraz daha altına sürmüştüm(göz çevresine sürmemek gerekiyor) , hem kurttu hemde nokta kadar kırmızı birşey kaldı cildimde hala da var.5-6 aydır yani.Limon sanırım fazla geldi.Eeeeeeeee birde göz çevresi hassas olunca.15 dak.fazla durdurmamak gerekiyor.Benim cildim hassas olduğundan mı nedir hemen yanmaya başlıyor.
ben ara ara yoğurt ve kabartma tozu şeklinde yapıyorım ciltte müthiş ferahlık ve yumuşaklık veriyo ara ara yaparım siyah noktalarımıda öyle temizliyorum
ben ara ara yoğurt ve kabartma tozu şeklinde yapıyorım ciltte müthiş ferahlık ve yumuşaklık veriyo ara ara yaparım siyah noktalarımıda öyle temizliyorum
Benim de düzenli olarak uyguladığım bir maskedir, oldukça faydalı ama sadece o güne özel, gözenekler sıkışmış, yumuşacık olmuş hissediyor insan ama ertesi gün yine acı gerçek... arkadaşların yazdığı gibi de haftada 2 den fazla yapmamak gerek yoksa islik olmuş gibi sürdüğünüz heryer kırmızı kırmızı olur...
benim cildim karma bir cilt . bu maskeyi uyguladım ve yüzüm çok kötü oldu.olmayan lekelerim bile çıktı ortaya.ve hayatımda yüzümde öle bir yanma olmamıştı.sanırım bazı ciltlere uygun olmuyor bu.
benim cildim karma bir cilt . bu maskeyi uyguladım ve yüzüm çok kötü oldu.olmayan lekelerim bile çıktı ortaya.ve hayatımda yüzümde öle bir yanma olmamıştı.sanırım bazı ciltlere uygun olmuyor bu.
Sonuç: Cildim biraz kızardı,yanma hissi gibi. Ilık suyla yıkadım. Yumuşaklık verdi ama daha çok pürüzsüzleştirdi gibi geldi bana. Bi de yüzümün rengi açılmış gibi oldu. Bu kadar. Bi daha yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Salatalık ezmesi fln sürmek daha mantıklı ferahlatıyor en azından.