Limon Ve Tuzla Vücud Peelingi Olur mu?

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
ben vücuduma ne peelingi yaptıysam faydası olmadı hala pürüzlü. bi çok ürünüde denemiştim ama oda olmadı ve geçenlerde duydum vücuda limon dilimlerinin üzerine tuz konularak peeling yapılabilirmiş sizce ne kadar etkili olur veya yapan bilen varmı? kızlar ben daha önce limonu yüzüme sürmüştüm sivilcelerim için ama çok kötü yaktı o yüzden vücuduma yapmayı korkuyorum :uhm:

Quick Manicure diye bi ürün var, ölü deniz tuzu ve yağ içerior ama bana sorarsan içinde limon da vardır onun, neyse işte o ürün normalde manikür - pedikür için, ben açık ayakkabı giyeceğim zaman kullanıorum ve ayaklarım çok güzel görünüyor, belki sen de peeling yapmak istediğin bölgde deneyebilirsin..

şutarafagitti

Satıldığı Bikaç Yer:

limon olan herşeyde varım:))))) bnm cildime iyi gelen başka bişey olmadı limondan hariç.sivilcelerime,çatlaklarıma,tırnaklarıma,saçlarımın ışıltılı görünmesi için falan filan.dahada sayabilirim inanın çok yararlı.hergün sabah bir bardak ılık suyun içine katıp içiyorum birde insanı rahtlatıyor. limon bnm en büyük silahım güzellik yolunda:))))))))))))))))))

sürmeli kız bnm vücudumda çok çatlak war we onları bi türlü yok edemiorm.sen limonu nası kullanıosun çatlaklar için?söleiwersende bende şu illetten sonunda kurtulabilsem:)

cnm öle %100 gecmıyo ama daha fazla olmasını önluyo ve olan catlakları bı nebze olsun azaltıyor.kese yap her banyo yapısında.kayısı yagı sür yada limonla ov masaj yap catlak olan bölgenı.bol bol su iç yürüyüs yap

ponza taşı da peeling icin etkili denemiş biri olarak söylüyorum. bacaklarımdaki batık problemi icin kullanmaya başladım. gözle görülür bir düzelme var annem bile fark etti

ponza taşı da peeling icin etkili denemiş biri olarak söylüyorum. bacaklarımdaki batık problemi icin kullanmaya başladım. gözle görülür bir düzelme var annem bile fark etti

bacakların ıcın ponza tasını mı kullandın, lımon tuz mu?:uhm: anlayamadım sımdı. benim de çok batık problemım var. yani nasıl anlatsam kıllar gözükuyorlar normal alıncak sekılde ama 4-5 mm deri altında ıgneyle cıkarıyorum öyle alıyorum. senın de mı bu sekılde idi?

ben vücut peelingi niyetine deniz tuzu kullanıyorum. deniz tuzunu sürüp ovuyorum her yeri. sonra güzelce yıkayıp bi nemlendirici sürüyorum yumuşacık oluyor :))

peeling in etkisi kısa sürüyor bende.yapıyorum ertesi gün eski halime dönüyorum.sönmüş balon gibi

ben normal tuz ile ovup yarım limon bir bacağıma yarım limon diğer bacağıma olmak üzere limonu ikiye kesip ovuyorum sonra soğuk su ile durulayıp karışkı yağlarla nemlendiriyorum (bir kaç gündür) çok memnunum

ay valla bende deyım bunu süpersınız:enbuyukkk:nedım sıze bu sıte yuzunden pc masanın başınad bı not defterı bulundurmaya başladım kızlar bebış uykuya yatınca soluğu sızın yanınızda alıyorum canımlarıma.s.bu arada bu işlemı yaptıktan sonra normal nemlendırıcı bı krem olurmu yoksa özel bır krem şartmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…