- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yalniz_lady
Arkadaslar aranizda limon ve tuz karismindan tuylerden kurtulan var mi ? limon ve tuzu karistirip agda veya epilasyon islemi sonrasi suruluyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm canm peki Kac seferde etki edercanım tüyleri azaltıyor agda yada epilasyon sonras sür
Bide sen denedinmi hicTamm canm peki Kac seferde etki eder
Tamamen bitirmiyor degil mi canimben denedim azalttı biraz 1 kez sürdüm . bir de geç çıktı sanki biraz
Ve nasil denedinTamamen bitirmiyor degil mi canim
hayır tamamen bitmiyor . bacağımda denedim . ben hep ağdayla alırım ağdadan sonra yaptım. tuz ve limonu macun kıvamına getiriyorsun .Tamamen bitirmiyor degil mi canim
Hmm peki ne kadar siklikla bazi sitelerde uc gun boyunca surun diyorhayır tamamen bitmiyor . bacağımda denedim . ben hep ağdayla alırım ağdadan sonra yaptım. tuz ve limonu macun kıvamına getiriyorsun .
Onu bilmem ama ben bisey kullandim cok memnunum. Tamamen bitiriyorArkadaslar aranizda limon ve tuz karismindan tuylerden kurtulan var mi ? limon ve tuzu karistirip agda veya epilasyon islemi sonrasi suruluyormus
yokk canım :) 1 defa sürdüm yarım saat bekledim. doğrusunu bilmem ama böyle yaptım oldu sanki bişeylerHmm peki ne kadar siklikla bazi sitelerde uc gun boyunca surun diyor
ne kullandın pekiOnu bilmem ama ben bisey kullandim cok memnunum. Tamamen bitiriyor
Tamm canm tesekkurler :)yokk canım :) 1 defa sürdüm yarım saat bekledim. doğrusunu bilmem ama böyle yaptım oldu sanki bişeyler
Onu bilmem ama ben bisey kullandim cok memnunum. Tamamen bitiriyor
Tesekkur ederik canm :)Epilixir, dogal bisey. Agdadan sinra suruluyor. Ben notmalde lazere gdiyorum ama gobek kismini lazer okumuyr cok ince tuy oldugu icin. Sir agda sonrasini epilxir kullaniyrm ve cok memnun kaldim. İstetseniz internetten arastirin
Rica ederimTesekkur ederik canm :)
Canım bikaç kez denedim geç çıkardı tüylerimi biraz da inceltti.. Tamamen bitirir mi bilemiyorum ama düzenli kullanıldığında etki edecek gibi farkettim bence her ağdadan sonra sür denemekten zarar gelmez hele ki böylesine doğal ürünleri.Arkadaslar aranizda limon ve tuz karismindan tuylerden kurtulan var mi ? limon ve tuzu karistirip agda veya epilasyon islemi sonrasi suruluyormus
Canım tamamen tüylerinden kurtulduğunu düşünüyor musun yani kullandığın bölgelerde? mesela kaç aydır çıkmıyor tüylerin?ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum bu limon tuz karışımını, kollarım için ve çok memnunum. yaza kadar hiç bişey kalmayacağını düşünüyorum :)) ve çok mutluyum..