limon ve tuz

yalniz_lady

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
13
Arkadaslar aranizda limon ve tuz karismindan tuylerden kurtulan var mi ? limon ve tuzu karistirip agda veya epilasyon islemi sonrasi suruluyormus

canım tüyleri azaltıyor agda yada epilasyon sonras sür

ben denedim azalttı biraz 1 kez sürdüm . bir de geç çıktı sanki biraz

Arkadaslar aranizda limon ve tuz karismindan tuylerden kurtulan var mi ? limon ve tuzu karistirip agda veya epilasyon islemi sonrasi suruluyormus
Onu bilmem ama ben bisey kullandim cok memnunum. Tamamen bitiriyor

Epilixir, dogal bisey. Agdadan sinra suruluyor. Ben notmalde lazere gdiyorum ama gobek kismini lazer okumuyr cok ince tuy oldugu icin. Sir agda sonrasini epilxir kullaniyrm ve cok memnun kaldim. İstetseniz internetten arastirin

Epilixir, dogal bisey. Agdadan sinra suruluyor. Ben notmalde lazere gdiyorum ama gobek kismini lazer okumuyr cok ince tuy oldugu icin. Sir agda sonrasini epilxir kullaniyrm ve cok memnun kaldim. İstetseniz internetten arastirin
Tesekkur ederik canm :)

ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum bu limon tuz karışımını, kollarım için ve çok memnunum. yaza kadar hiç bişey kalmayacağını düşünüyorum :)) ve çok mutluyum..

Canım bikaç kez denedim geç çıkardı tüylerimi biraz da inceltti.. Tamamen bitirir mi bilemiyorum ama düzenli kullanıldığında etki edecek gibi farkettim bence her ağdadan sonra sür denemekten zarar gelmez hele ki böylesine doğal ürünleri.

ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum bu limon tuz karışımını, kollarım için ve çok memnunum. yaza kadar hiç bişey kalmayacağını düşünüyorum :)) ve çok mutluyum..
Canım tamamen tüylerinden kurtulduğunu düşünüyor musun yani kullandığın bölgelerde? mesela kaç aydır çıkmıyor tüylerin?

Back