arkadaşlar ben bugün üye oldum kk ye.daha öncedende sürekli takip ediyodum siteyi.birbirinize yardımcı oluşunuz çok güzel.gördüm ki bi sorunu olanda mutluluğu olanda paylaşıyo herkes bi şekilde yardımcı olmaya çalışıo.yada sevincine ortak oluyo.şimdi bana da akıl verin lütfen rica ediyorum sizden.biz yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ve 7 aydır falanda bebek istiyoruz .her ay acaba hamilemiyim die ümitle bekleyen ve adet olup morali bozulan üzülp ağlayanlardan birim bende.şimdi normlde benim bugun 27.günüm adet olmam lazım yani ama olmadım.adetlerim çok düzenlidir bu arada.asla şaşmaz.ve adet olmadan önce kahverengi lekelenmelerim olur.adetten 2 gün önce falan başlar bu lekelenmeler.bu ay böle bişi olmadı lekenlenme falan yok.adet belirtim de yok.yani karnıma çoktan ağrılar girmesi lazımdı.sadece belimde daha öncekilere benzemeyen bi ağrım var.çok sık acıkıyorum ....bilmiyorum belki psikolojikdir ama bnları yaşıyorum.şimdi o klasik soru kafamı kurcalıo acaba hamilemiyim.?...bide burda bi arkadaş limon testi die bi testten bahsetmiş.idrarına limon damlatıyomussun eğer yüzeyde kalırsa hamile değilsin , ama dibe çökerse hamilesin.ben yaptım dibe çöktü tabi ne kadar doğru bilemiyorum...cvplarınızı bekliyorum lütfenn....fisfisfis