• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limon testi doğrumudur?

aylaertuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
11
0
86
Bursa
arkadaşlar ben bugün üye oldum kk ye.daha öncedende sürekli takip ediyodum siteyi.birbirinize yardımcı oluşunuz çok güzel.gördüm ki bi sorunu olanda mutluluğu olanda paylaşıyo herkes bi şekilde yardımcı olmaya çalışıo.yada sevincine ortak oluyo.şimdi bana da akıl verin lütfen rica ediyorum sizden.biz yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ve 7 aydır falanda bebek istiyoruz .her ay acaba hamilemiyim die ümitle bekleyen ve adet olup morali bozulan üzülp ağlayanlardan birim bende.şimdi normlde benim bugun 27.günüm adet olmam lazım yani ama olmadım.adetlerim çok düzenlidir bu arada.asla şaşmaz.ve adet olmadan önce kahverengi lekelenmelerim olur.adetten 2 gün önce falan başlar bu lekelenmeler.bu ay böle bişi olmadı lekenlenme falan yok.adet belirtim de yok.yani karnıma çoktan ağrılar girmesi lazımdı.sadece belimde daha öncekilere benzemeyen bi ağrım var.çok sık acıkıyorum ....bilmiyorum belki psikolojikdir ama bnları yaşıyorum.şimdi o klasik soru kafamı kurcalıo acaba hamilemiyim.?...bide burda bi arkadaş limon testi die bi testten bahsetmiş.idrarına limon damlatıyomussun eğer yüzeyde kalırsa hamile değilsin , ama dibe çökerse hamilesin.ben yaptım dibe çöktü tabi ne kadar doğru bilemiyorum...cvplarınızı bekliyorum lütfenn....fisfisfis

hımmmm hıc duymadımmmmmmmm

ama gonlune gore versın yuce mevlam yuzunu guldursun hemencecık

Allah tez zamanda sevindirsin işallah ama öyle şeylere bencede inanma aslında günün müş zaten ya sabır edip bir kaç gün daha bekle yada ecz.den test al derim en iyisi bu bence

bnde ılk defa duydum bunu yapana kadar bence kan yada ıdrar testı yapsan daha dogru bence.ıdrarara lımon sıkmak dogru deıl sonucta nımet.

valla haklısınız mantıklı bi açıklaması yok işte merak ettim yaptım...eşime söledim o bile dalga geçti benle.ama inanın beklemek öle zor ki.acaba mı die kafamda hep bi şüphe.dua ediyorum bu ay yüzüm gülsün die.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşl.

anlıyrm senı burdakı cogu ınsanda anlıyordur senı emın olabılırsın.ben sacma vede mantıksız buldum .hepımız cocugumuz olsun dıe cırpınıyoruz.kurban oldugum yarabbı herseyın hayırlısını bılır bızler bılemeyız hakkımızda nasıl hayırlıysa ALLH onu nasp etsın.

en iyisi test alıp yapmak.farzedin dibe çöktü hamileyim dedin ümitlendim ama negatif çıkarsa çok üzülürsünüz.işallah pozitiftir böyle şeylere inanmamak lazım.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile olup olmadığımı öğrenene kadar bu sitedeki arkadaşlarımın yardımı ve yönlendirmesi sayesinde heyecanı biraz olsun bastırabildim. Limon testini ilk defa senden duyuyorum. Bana kalırsa böyle şeylere inanma, bir kaç gün daha sabredip test yaparsan daha iyi olur. Allah gönlüne göre versin, umarım hamilesindir ve bu mutlu haberi burada bizlerle paylaşırsın. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin.

yarını da atlatayım hemen test yapıcam arkadaşlar.sonuç olumsuzda olsa paylaşıcam elbetteki.iyi dilekleriniz için çok sağolun.Allahım hepimizn gönlüne göre versin.hepimiz güzel güzel meleklerimizi kucağımıza alalım anneliği yaşayalım inşallah en kısa zamanda.bugun bi arkadaşım doğum yaptı onun yerinde olmayı nasıl isterdim anlatamam size...(aslında bu ay çok ümitliyim adetten önce lekelenmelerimde olmadı her ay olurdu.ama yinede bilemiyorum tabi.yarını beklemekten başka çarem yok sanırsam....)

allah gonlune gore versin,sanki bana hamilesin gibi geliyo(yaptigin limon testiyle alakasi yok tabii ki).Sonucu yaz mutlaka :emir_bebek:

erken gebelik testlerinden al bence. biraz daha pahalı ama merakın geçer en azından

arkadaşalr ya dün adet günümdü biliyosunuz .bugun de beyaz akıntım var ya ne demel bu acaba.adet olmadım akıntı var .idrar testi alsam çıkar mı ki yarıdm edin nolur...

arkadaşalr ya dün adet günümdü biliyosunuz .bugun de beyaz akıntım var ya ne demel bu acaba.adet olmadım akıntı var .idrar testi alsam çıkar mı ki yarıdm edin nolur...

bazen geciktiği ilk günde idrar testinde belli olmayabiliyormuş. Ben adetimin gecikmesinden sonra 5.günü yapmıştım. Erken gebelik testleri var onlardan alabilirsin.

kızlar bugunde adet olmadım.yarın sabah kan testi için sağlık ocağına gidicem.adetim 2 gün gcikmiş olcak yani inşl.istediğim sonuç çıkar.bugun akıntım da oldu ara ara çok şaşırdım.hadi bakalım hayırlısı....

evet canım bebek istiyorz .hamileyimdir belki die bu paniğim çok heyecanlıyım .bunu ancak yaşayan anlar.

arkadaşlar hamile değilim.tam test yaparken adet oldum .çok mutsuzum hayllerim yıkıldı yine.her ay aynı şeyleri yaşıyorum takmıycam diyorum ama yine kafama takıyorm.nereye kadar gidcek böyle bilemiyorm.bebek istiyorum artık Allahım lütfen sesimi duy lütfen.....mafoldumbensenağlama

arkadaşlar hamile değilim.tam test yaparken adet oldum .çok mutsuzum hayllerim yıkıldı yine.her ay aynı şeyleri yaşıyorum takmıycam diyorum ama yine kafama takıyorm.nereye kadar gidcek böyle bilemiyorm.bebek istiyorum artık Allahım lütfen sesimi duy lütfen.....mafoldumbensenağlama

hayırlısı olsun diğer aya işalah.valla ben 7 yıl sonra hamile kaldım içmediğim ilaç kalmadı kendiliğinden geldi çok şükür.vakti gelince oluyor hiç merak etme.

allh herseyn hayırlısını versın uzme tatlı canını....arkadsın dedıgı gıbı herseyın bır vaktı saatuı var

Back