Maske Tarifleri Limon suyu ile çilleri geçen var mı ?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
ben limon suyu kullaıyorum ama işe yararmı bilmiyorum deneymlerinize dayanarak soruyorum limon suyu işe yararmı ? :///

kızlar maydonoz suyu çilleri geçiriyomuş ? nette oyle yazıolar uygulayan varmı? limon suyu kulanan varmı demistim cevap yoktu ama umarım simdi olurr

kızlar maydonoz suyu çilleri geçiriyomuş ? nette oyle yazıolar uygulayan varmı? limon suyu kulanan varmı demistim cevap yoktu ama umarım simdi olurr

ikisinide denemedim cnm denemis olup sonuc alsaydim yazardim sana :) bence ikisinide denemende bi engel yok ama limon asitli oldugu icin belki fazla surersen zarari olur bilmiyorum karar senin...ama bende maydanoz ve limonun renk acici ozelligi oldugunu duymustum...bi dene bence bisey kaybetmezsin:)

nasıl uygulandığını ve ne kadar maydonozu kaynatmamız gerektiğini bilsem yapıcam ama yoook bilmiyorum

nasıl uygulandığını ve ne kadar maydonozu kaynatmamız gerektiğini bilsem yapıcam ama yoook bilmiyorum

miktar olarak bende bilemicem cnm:) ama ornegin aksamlari yuzunu iyice temizledikten snra biraz maydanozudograyipp bicakla ole biraz vurunca kuruladigin yuzune koy sur iyice bole beklet 15-20 dk snra ilik veya soguk suyla yika...ertesi aksamda limonla yap maske yuzunu temizledikten snra limon sur biraz bekler ve yuzunu yika..:)) bu bir ornek cnm umarim tam tarif vericek biri cikar:)
sabahlari mesela seyde yapabilirsin cnm : biraz maydanozu dograyip kaynak suyu icine at demlenmesi icin beklet snra suzup bi limonun suyuyla karistirip soguduktan snra buz kaliplarina dok ve buzluga at her sabah kalktiktan snra bir buzu gezdir yuzunde hem soguk cilde iyi gelir hemde cillerin rengi acilir...gunes kremini surmeyi unutma evden cikmadan once:)

canım öneriler için sağol.ama nette maydonoz kökünü kaynatın limon ekleyin felan diyodu bende kökü değilde az miktar maydonozu doğramadan etmeden kaynatsam sonra limon suyu eklesem dondurmadan sürsem olurmu? bidee şimdi hergün maydonoz kaynatmasam onu saklassam olurmuı işe yaramı acaba en fazla kaç gün bekler ? tamam daha fazla sormıcam

canım limon suyunu bilemicem ama benimde yüzümde güneş lekeleri var hamileliktede baya arttı, tavsiye üzerine madecassol krem kullanmaya başladım 3 gecedir. faydası olursa yazarım sana. faydası olmazsa çil sil kullanıcam.

Bunun nasıl yapıldığını bilen biri çıkana kadar maydanoz yiyin sabahları yüze aydınlık getirirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…