limon güzeli:))

nurcaann

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
6
0
merhaba arkadaşlar, ben televizyon programında duymuştum ve denedim gerçekten benim cildmde işe yaradı. bir parça pamuğa dört-beş damla limon damlatıp yüzümü siliyorum ve 15-20 dk bekletiyorum. sonra ılık suyla bol bol yıkıyorum. benim yüzüm hafif çilli ve cildim solgun biraz. ama limondan sonra çiller söndü ve yüzüme canlılık geldi. denemenizi tavsiye ederim. :KK3:

limonun cilde iyi geldigini ablamda cok söyler..
hatta söyledigin sekilide bana önerir ama hic denemedim..
benim cildimi sivilcelide biraz, sivilce izleride var..:KK5:

limon sivilceleride kurutur diye biiliorum ben ama çok bastırmadan pamukla üstünden geçerken sürttürmeden ve dokunma şeklinde sür.hatta sivilceli yerler için ayrı pamuk kullanki yayılmasın.hiç bir zararı olmaz sivilcene.daha dikkatli sürmelisin sadece

limonun içindeki bilmem ne asidi şu an hatrlayamıorum ama bu asit erikdede var aynı zamanda sivilce yani iltihap kurutma etkisi varmış.ama dediğim gibi daha dikkatli sürmelisin mesela sivilceli yerden sivilcez yere doğru sürmemelisin genede şüpehliysen.sivilceli yerlere hiç sürme diğer kısımlara sür.bendede güneşde çil çıkıyo hafifden.limonu istikrarlı kullanınca açıcı etkisi olduğunu biliyorum ama işte istikrar yok malesef bendede.hatta vücuttaki diğer koyu bölgeler içinde çok iiyiymiş.mesela dirsekleri kayu renk olanlara falan sürün diyodu suna dumankaya.

X