• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon Company Sıfır Mont Kaban ve 12 kişilik krc yemek takımı

kiremit84

12/11/2014
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
217
103
53
Merhabalar, yeni konu acmamak icin tekrar duzenliyorum. M beden limon company lacivert renk bi mont kaban mevcut. Boynerden hediye olarak alındı. Etiketi üstünde duruyo. Fiyat kısmı kesik. Sıfır durumda yani. Bende ayni tarzda 2 tane daha var. Ihtiyac fazlasi. Boyner online da 239TL fiyatı var. sezon mali. burdan resmine bakabilirsiniz. ben bi fiyat söylemiyorum. Siz ne uygun görürseniz bekliyorum.

http://www.boyner.com.tr/urun/limon-company-mont-1514516-518827087-100000067-111.html

Ayrica elimde 12 kişilik Karaca'nın yemek takımı var. Mona lisa 1885 yaziyo model olarak. Hiç kullanilmadi. Tüm parçaları tam. Evlendigimde mecburen adetten diye alındı. Bir kere bile tek parcasi kullanilmadi. büfede öylece duruyor. Karaca'nın daha küçük bi takımı var onu kullanıyorum. Bi sürü parcasi var inanin saymadim bilmiyorum. Bazısı ne ise yarar hiçbir fikrim dahi yok. O kadar ilgim yok. markasina bile simdi baktim bi tabak kaldirip. ankarada gelip gorebilirsiniz. evde yere ihtiyacım var. Ceyizlik vs. düşünen varsa buyursun baksın tam teşekkül bi takim. fiyat yazamıyorum bilmediğim bi konu. Siz bi şey söyleyin ederi neyse.

Son düzenleme:
Inanin hic bilmiyorum muadili sıfır takımlar ne kadar, benimkiler ne eder. Markasını modelini yazdım. Bilenler ne derse artık.

Hem mont hem yemek takımı için fiyat veremiyorum. Takimin fiyatini bilmedigimden. Monta da fazla bi şey demek istemiyorum. Beğendiyseniz gönlünüzden geçeni söyleyin. Cekinecek bi durum yok.

Bende ankaradayim o yuzden yemek takimi icin ne kadarlik bisey dusunuyorsunuz cok fazla bir butcem yok eger uygun olursa almak istiyorum

Back