Limango'dan İndirim Çekleri

aslihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
19
0
0
İstanbul
Kızlar süper bir fırsat buldum hem de hediye çekli. Kardeşim sağolsun internet kurdu böyle fırsatları kaçırmıyorum bugün de bu denk geldi :)

Limango’yu bileniniz vardır mutlaka şimdi yeni bir kampanya başlatmışlar. Hediye çeki dağıtıyorlarmış.

Forumda link paylaşmak yasak olduğundan linkleri yazamıyorum asıl çekler o linklerde isteyenler mesaj atabilir. Linkleri verebilirim:)
Ama eski üye olanlar içinde Limango sayfasında anahtar kod bölümü var oraya FNO yazarsanız da 10 lira hediye çeki cepte:)

Zaten Limango’da ürünlerde güzel indirim olduğundan bu çekleri kullanması daha da kolay olacak daha da indirim daha da alışveriş :) Valla ben eşe dosta söylüyorum siz de faydalanın istedim, ama dikkat edin eşim çok laf yapmaya başladı çok uçmayın:)

canım ben limangoya üyeyim ama anahtar kod bölümünü göremedim bu mesajı okuyunca hemen baktım nerede acaba

Limango Davetiyesi için Anahtar kodunu paylaşıyorum: LMNG45971 bu kodu limango.com.tr ana sayfada sağ alt köşede bulunan kutucuğa yazmanız yeterli. iyi alışverişler

bu linkten üye olanlara limango 15 tl hediye çeki veriyor..

not: acele edin bence.. :80:

Son düzenleyen: Moderatör:
limango hediye çekim var 1 saat süreli..aktarım yapabilirim ısteyene..

ya kızlar geçen gün limango bana kampanya kısıtlaması olmadan tam 400tl hediye çeki verdi.görünce gözlerime inanamadım ,çok sevindim.hemen alışverişe başladım ama heiye çeki kullanmak istediğimde kullanılabilir çekler bölümünde yoktu..:44:büyük bir hayal kırıklığı tabii

sizede böyle büyük indirim verdiği oluyor mu hiç..sonrada geri aldığıı..

kampanya kısıtlaması olmadıgına emın mısın cnm?
mesela fıyatı yüksek 1000 tl nin üstünde olan seyler satan mağaza için anca o kadar indirim çeki vermirmiştir.ve sadece ordan birşey alırsan inirim çekını kullanabilirsin. senınkıde oyle bırsey olmustur.yoksa yüm mağazaları kadırırdın yahuu

hemde çok eminim canım.kanıtım bile var.ekran alıntısı aracını kullanarak ekran görüntüsünü almaya çalıştım ama araçta acele edeyim derken problem yaşayınca cep telim ile ekranın fotosunu çektim..(ne şaşkınım yaa..9)
başladım tüm mağazaları kaldırmaya ilk aldıklarımda 8-10 çift ayakkabı oldu tabiiiama çeki kullanmak istediğimde orada olmadığını görünce çektiğim ekran fotosuna tekrar baktım EWET KAMPANYA KISITLAMASI YOKTU..
HEMEN ardından yanlışlığı düzeltmek istercesine yeniden400tl 3500tl'lık laptop kampanyasına indirim verdi..:84:çok büyük hayl kırıklığı yaşadım çooookkkk:95:

merak ediyorum yaa gerçekten kimseye böyle olmadımı???bi benmiyim yani şanssız şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…