• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limango'dan İndirim Çekleri

aslihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
19
0
0
İstanbul
Kızlar süper bir fırsat buldum hem de hediye çekli. Kardeşim sağolsun internet kurdu böyle fırsatları kaçırmıyorum bugün de bu denk geldi :)

Limango’yu bileniniz vardır mutlaka şimdi yeni bir kampanya başlatmışlar. Hediye çeki dağıtıyorlarmış.

Forumda link paylaşmak yasak olduğundan linkleri yazamıyorum asıl çekler o linklerde isteyenler mesaj atabilir. Linkleri verebilirim:)
Ama eski üye olanlar içinde Limango sayfasında anahtar kod bölümü var oraya FNO yazarsanız da 10 lira hediye çeki cepte:)

Zaten Limango’da ürünlerde güzel indirim olduğundan bu çekleri kullanması daha da kolay olacak daha da indirim daha da alışveriş :) Valla ben eşe dosta söylüyorum siz de faydalanın istedim, ama dikkat edin eşim çok laf yapmaya başladı çok uçmayın:)

canım ben limangoya üyeyim ama anahtar kod bölümünü göremedim bu mesajı okuyunca hemen baktım nerede acaba

Limango Davetiyesi için Anahtar kodunu paylaşıyorum: LMNG45971 bu kodu limango.com.tr ana sayfada sağ alt köşede bulunan kutucuğa yazmanız yeterli. iyi alışverişler

bu linkten üye olanlara limango 15 tl hediye çeki veriyor..:66:

not: acele edin bence.. :80:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar geçen gün limango bana kampanya kısıtlaması olmadan tam 400tl hediye çeki verdi.görünce gözlerime inanamadım :52:,çok sevindim.hemen alışverişe başladım ama heiye çeki kullanmak istediğimde kullanılabilir çekler bölümünde yoktu..:44::50:büyük bir hayal kırıklığı tabii:43::58:

sizede böyle büyük indirim verdiği oluyor mu hiç..sonrada geri aldığıı..:19:

ya kızlar geçen gün limango bana kampanya kısıtlaması olmadan tam 400tl hediye çeki verdi.görünce gözlerime inanamadım :52:,çok sevindim.hemen alışverişe başladım ama heiye çeki kullanmak istediğimde kullanılabilir çekler bölümünde yoktu..:44::50:büyük bir hayal kırıklığı tabii:43::58:

sizede böyle büyük indirim verdiği oluyor mu hiç..sonrada geri aldığıı..:19:

kampanya kısıtlaması olmadıgına emın mısın cnm?
mesela fıyatı yüksek 1000 tl nin üstünde olan seyler satan mağaza için anca o kadar indirim çeki vermirmiştir.ve sadece ordan birşey alırsan inirim çekını kullanabilirsin. senınkıde oyle bırsey olmustur.yoksa yüm mağazaları kadırırdın yahuu:9:

kampanya kısıtlaması olmadıgına emın mısın cnm?
mesela fıyatı yüksek 1000 tl nin üstünde olan seyler satan mağaza için anca o kadar indirim çeki vermirmiştir.ve sadece ordan birşey alırsan inirim çekını kullanabilirsin. senınkıde oyle bırsey olmustur.yoksa yüm mağazaları kadırırdın yahuu:9:

hemde çok eminim canım.kanıtım bile var.ekran alıntısı aracını kullanarak ekran görüntüsünü almaya çalıştım ama araçta acele edeyim derken problem yaşayınca cep telim ile ekranın fotosunu çektim..(ne şaşkınım yaa..:9::9:9)
başladım tüm mağazaları kaldırmaya ilk aldıklarımda 8-10 çift ayakkabı oldu tabiii:69:ama çeki kullanmak istediğimde orada olmadığını görünce çektiğim ekran fotosuna tekrar baktım EWET KAMPANYA KISITLAMASI YOKTU..
HEMEN ardından yanlışlığı düzeltmek istercesine yeniden400tl 3500tl'lık laptop kampanyasına indirim verdi..:84:çok büyük hayl kırıklığı yaşadım çooookkkk:95:

merak ediyorum yaa gerçekten kimseye böyle olmadımı???bi benmiyim yani şanssız şanslı:1:

Back