Saç Rengi ve Saç Boyama lily aldridge saç rengi!

ZzZeYyYNnNePpP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
28
0
86
İzmir
kızlar bu saç rengini nasıl yapabilirm? evde olamaz büyük ihtimal. uçlrda krepe balyaj var sanırım. ama benim saçım üç renk şuan saç dibim palette parltılı altın tofee ile boyalı,kendi rengi çıktığı için sadece o bölge tuttu geri kalan kahveli kumrallı karışık. kuoföre gitsem oriella açmk gerekirmi acaba. bunu istemiyorum nasıl yapsam kendim klumrak falanmı boyasım evde 2 kere falan snra gitsem boya üzerne uçlara bu krepe balyj gibi yapılabilr mi acab ? bir fikrinz varmı

Eklentiler

• $Lily-Aldridge-15.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 82
kuaföre gitmen gerekir ama ona saçını açtırmak istemediğini ve yavaşca bu rengi elde edebilirmisiniz diye sor çoğu bayan bir anda renk değişimi yaptırmak istedikleri için açtırıyorlar acele etmezsen döndürürler merak etme ama evde deneme hele de renk farklılıkları varsa saçında...

canım evet yani evde yapamazsın bunu hele de saçında şuan 3 renk varsa ... kuaförünle konuş hep aynı kuaföre git o yavaş yavaş senin istediğin saçı elde eder ... mesela bende bakırdan sarıya dönmek istedim ama kuaför dediki açmak lazım bende istemedim o da şimdi yavaş yavaş açıyor her gittiğimde bakırlık biraz daha gidiyor biraz daha açık bi renk oluyor sende öyle yap bence

evet kızlar zaten açık renkler evde yapılması olmuyo ya . koyu renk kahve falan oluyor da .. heleki böle uçları krepe balyajlı falan. koföre gitmek şart:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…