• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lila mutfak dolabı

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
mutfahım kucuk ve catı katı alcak bı turlu renk secemedık.son olarak eşımle lıla ve kreme karar verdık acık lıla sunan sıparıs verdık ama kararsızım sızce catı katında ve kucuk mutfakta bu renkler nasıl olur ferah olmasını ve gosterıslı olmasını ıstıyorum.lütfen yorumlarınızı beklıyorum..
:56::49::15::17:

YENİYİM DİYEMİ CEVAP YAZILMIYO...yokmu bana fikir verecek kimse son günler belki başlanmıştır bile siz cevap yazmıyorsunuz olsun ben yinede güzel yada çirkin olsun ben resim koyucam....

görmeden yorum yapmak zor... ama ben kırmızılı grili mutfaklara bayılıyorum...

lila renginden kastın nedir örnek bir resim eklersen daha rahat fikrimizi söyleriz

resim koyamıyorum bıyerde buldum bu tek renk bizimki kremle beraber olacak bır krem bıde lıla olcak zaten üste 6kapak alttada 2 kapak olucak ilgilendiğiniz için çok teşekkürler bende kırmızıya bayılıyorum ama kucuk ve catı katı olduğundan sıkıcı olur dediler ve yaptırmadılar cok sıkılıyorum inşallah güzel olur........ :17::38: Lila mutfak || Lila renk vakum kapaklı mutfak - Tire Kalem Mobilya & Dekorasyon

verdiğim linkteki renk ve krem bende bunu beğenmedim beğenen beğenmeyen herkesten yorum beklıyorum eşımede okutcam belkı fıkrı değişir

Yani senın fıkrın senın zevkın onemlı ama ben şahsen hiç beğenmıorum lila yı .. Fıstık yeşili falan düşünmezmısın

yaptıcağım katalokta ahşap renkleri ve lıla vardı farklı ordan almak zorundayım tek krem olsa nasıl olur acaba çokmu sade olur

lila pek gösterişli ve bence mutak için uygun değil canım....varsa zeytin ve krem yaptırabilirsin ben ahşapta seviyorum tabi ben

dur bakiim bende bitane zeytin mutfak örneği vardı bulabilirsem....

:/ bulamadımmmm:(

internetten araştırabilirsin ama

kırmızı ve beyz olcak tezgahta gri süper olcak inşallah çok mutluyum inşallah güzel olur...

hımmm karar verilmiş bile geç kalmışım öneri için :)))

neyse hayırlı olsun umarın dilediğin gibi ve çok güzel olur bitince resmini koy merak ettim bak şimdi...

newreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Fotoğraf-0001T.jpgnewreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Fotoğraf-0001T.jpghttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Foto%C4%9Fraf-0001T.jpg

newreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Fotoğraf-0001T.jpgnewreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Fotoğraf-0001T.jpghttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21390673&noquote=1file:///C:/Users/alo/Pictures/Foto%C4%9Fraf-0001T.jpg

resim koymaya çalıştım ama beceremedim kusursa bakmayın

Back
X