Göz Çevresi Bakımı Lifting cihaz hakknda!!

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
kızlar 24 yaşındayım ve lifting ciihazı kullanmak istiyorum..fakat benim hiç bir cilt problemim yok yani sarkma vs gibi..kullanmak istememdeki tek amaç yalnızca yüzümü zayıflatmak..kiloma göre yüzümü kilolu buluyorum..kilo almaya başladığımda direk yüzümden kilo alıyorum böyle oluncada kendimi frenliyorum ve dolayısıyla hep zayıf kalıyorum..zayıf olduğum halde yüzümden kilo alıcam diye yemek yiyemiyorum..kilo almayı çok istiyorum ama sadece resmen yüzümden kilo alıyorum..bu cihazla yüzümü zayıflatabilirmiyim...sizce yaşım genç olduğu için yada başka bir nedenden ötürü yüzüme zarar verir mi? ne dersiniz?

sağol canım da üzüldüm ya :KK43: neden memnun kalmadı arkadaşınız ..ne gibi olumsuzluklar oldu..

ayy çok üzüldüm şimdi ya..tek umudum du o benim..sırf yüzümden kilo almayı engelmmek için istiyordum kullanmayı yani gerdirme amaçlı filan değil..yüzümün zayıflığını korumak için..öyle şişko yanajlarım yok..gıdığım hiç yok ama bir kilo dahi alsam direk yüzden alıyorum..ve sevmiyorum yakıştırmıyorum kendime..hep zayıf kalsın istiyorum.dediğim gibi tek çaremdi ama şimdi çok kaygılandım =((

X