lierac ve çatlaklar!!

Canım ben lokman hekimden aldım küçük küçük şişelerde, her markanın yağı olur. Shiffa Home falandı galiba markası, hangisi ucuzsa onu aldım:) Herhangi bir aktardan alabilirsin. Bende bitmiş fısfıslı bir güneş yağı kutusu vardı. Onu boşalttım, her bir yağ şişesinden aynı miktarda onun içine boşalttım. 30 ml susam, 30 ml kakao, 30 ml badem ve göz kararı bebe yağı. Günde iki kere sürdüm her yerime. Çalkaladım, fısfıslı olunca çok rahat ve homojen oldu. Tüm karışım bitince yine hepsinden aynı miktarlarda şişenin içine boşalttım. Kakao yağını bulamazsan bana özelden mesaj at adresini, ben buradan alıp göndereyim:) Ciddiyim:)

Doktor lierac yazdı verdi ama doğal olması açısından senin yöntem mantıklı geldi..tabi herkesin cildi farklı,etki aynı olmayabilir ama yinede denemek istiyorum..tamam bakıcam buralarda bulamazsam msj atarım.sağol bilgiler için

6 tüp lierac bitirdim
Yürüyüş yaptım
Bol su içtim
Yine de çatır çatır çatladım....çatlayacak bir teniniz varsa çatlıyorsunuz

Rica ederim canım valla çekinme, ücretsiz falan ha sakın yanlış anlama:))) Lierac ben de kullandım, hatta bella B krem falan da kullandım ama bir kaç kez sürdüm, bu aktardan aldıklarım kadar etkili gelmedi bana. Sağlıkla kucağına al inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…