Lierac, Mustela, Bio oil. Çatlaklar

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.034
10.802
Merhaba hanımlar. 31. haftadan selam

Öncelikle şunu belirteyim, annem ve iki ablamın da karınları çatlak. Hamilelikte çatlak oluştu, "genetikten oluyor" dendiği için yazdım. İlk 3 aydan sonra hemen Lierac kullanmaya başladım. Düzenli kullandım. 30.haftamın içinde alt karın, kasık kısmında sağ ve solda ikişer üçer tane kırmızı çizgiler oluştu maalesef. Artı olarak hindistan cevizi yağı da kullanıyordum. Devamı gelmezse rahatsız edici bir şey gibi durmuyor. Bir de beyazlarsa hiç görülmeyecek derinlikteler. Şu an Lierac+Mustela kullanıyorum. Bio oil siparişini de tavsiye üzerine verdim . Bi de onu kullanıcam

Sonuçlarını artık doğum sonrası paylaşırım. Tabi en önemlisi denen "su içme" kısmı da günde 2 lt anca içiyorumdur

Bakalım inşallah "çatlakların devamı gelmedi" diye de konumu tamamlarım

Bugüne kadar verdiğim para 1.000 tl yi geçmiştir. Çatlayacaksam çatlıcam evet ama en azından denedim derim ve krem işe yararsa ona verilen paranın kaç katıyla bile tedavi edilemeyecek bi şeyle mücadele ediyoruz sonuçta.

Herkese çatlaksız, en büyük derdinin sadece çatlak olduğu, sağlıklı gebelikler dilerim

Ben de 4 aydan beri lierac ve bebek yağı dönüşümlü olarak kullanıyorum sanki pek çatlamadı gibi ama bakalım. Annemde de çatlak oluşmamış. Umarım bende de oluşmaz.

34+3 teyim. Çatlaklar sabit duruyor hâlâ. Yeni çatlak yok ama azıcık yukarı doğru tırmanmış sanki var olanlar. Umarım daha ilerlemez

34+3 teyim. Çatlaklar sabit duruyor hâlâ. Yeni çatlak yok ama azıcık yukarı doğru tırmanmış sanki var olanlar. Umarım daha ilerlemez
Canım selam seninle aynı durumdayım tamamen 31 de gördüm 3-4 tane alt göbeğimde hatta daha aşağıda kasık kısmında biraz.. çok korkuyorum almadığım pahalı ürün kalmadı başından beri badem yağı lierac kullanıyorum ama biliyorum çatlamaya müsait yapım senin nasıl bitti gebelik ? Sağlıkla kavuştun evladına umarım çatlaklar ne durumda ? Streçleyip oturuyorum her gün ve yemeği azalttım yani karbonhidratı en azından..

Merhaba çok şükür çok teşekkür ederim

Doğum yaklaştıkça tabi biraz daha arttı. Neredeyse tam 39.haftada doğum yaptım. Çatlaklarım göbek deliği hizası üzerine çıkmadı. Şu anda da beyazladılar hiç gözüme bile çarpmıyor

E süper canım göbek deliği hizasına çıkmadıysa zaten pek görünmez bile hatta bazi mezoterapiler iyi bile gelebilirdi :) genetik dicem annemde de yoktur benim hic artik bol bol yaglaniyorum.. lierac ampul alsam mi diyorum bir de acaba 40 tane urun var elimde zaten de

Bende de öyle sayısız tane şey vardı Lierac, biooil vs ne varsa onlar yeterli olur. Dönüşümlü sürersin. Çok fazla da alma elinde kalıyor ve inan hiçbiri mucizevi etki yaratmayacak. Sadece hindistancevizi yağı bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…