Çatlaklar Lierac kullananlar!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
merhaba kızlar..
bir buçuk ay önce 5ay önce doğum yapmış yengemle oturuyorduk.söz çatlaklardan çıktı benim çok fazla var dedim
nasıl geçirebileceğimi bilmiyorum dedim..ama o kadar çok ki popom çatlaktan ibaret iğrenç gözüküyo :KK43: ben hamilelikte lierac paris
diye bi jel kullandım dedi benim eski çatlakalrımıda geçirdi dedi 5-6 yıllık çatlaklarımdı dedi.neyse ben aldım bu jeli kullanıyorum şuan bir ay oldu ilk tüpüm de bitecek artık.boyuna olan çatlaklarımı baya azalttı..enine olanalr duruyo tabi:KK43:ben bu jeli kullanmaya devam edicem,burda anlatarak sizi yanıltmak istemiyorum belki bana etki etmiştir..sağlıcakla huzurla kalın:KK34:

merhaba..Bence bu goreceli bir durum..Kisinin cilt tipinden tipine gore degisiyor. Ben dogum yapmamama ragmen, olusan yeni catlaklarim icin hem krem hemde ampul seklinde olanindan kullandim. Anlik bir gecirme oldu ancak sonrasinda aynen orada duruyorlardi. Benim fikrim gereksiz yere bir dunya para vermeyin..

Lierac bu kremi hamileyken bir tüp kullanmıştım .sürdüğümde cildimi yaglandırmadı karnımın kaşıntılarını gecirmedi o yüzden devam etmedim ve kendi yaptıgım karışımımı kullanmaya başladım çok şükür hiç çatlagım da olmadı bir yıl önce almıştım bu kremi 60 liraya fiyet değişiyor 75 e de satılıyor ampulleride var ama oluşmuş çatlaklar için değil çatlak oluşmaması için kullanılıyor diye biliyorum ben

ben yaklaşık 19 kilo vermiştim bir zamanlar. kollarım baya bir çatlamıştı. şöyle söyliyeyim bu ürünü kullandıktan sonra herkese tavsiye ettim tabii ben kol bölgesinde kullandım. baya bir fark oldu yalnız ben jel+ ampul kullandım. fiyatı ise 85tl civarıydı.

ben yaklaşık 19 kilo vermiştim bir zamanlar. kollarım baya bir çatlamıştı. şöyle söyliyeyim bu ürünü kullandıktan sonra herkese tavsiye ettim tabii ben kol bölgesinde kullandım. baya bir fark oldu yalnız ben jel+ ampul kullandım. fiyatı ise 85tl civarıydı.

jel olanı bende dikey olan çatlaklarıma iyi geldi daralttı..yatay olanlarda bir değişiklik hiç yok.off yaşamak zorundamıyız bunlarla ya:KK43:

X