Çatlaklar Lierac Krem ile ilgili...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

DATLUMMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
63
0
benim popom sorunumsenağlama popomda çatlaklar var ve çukurlular derinler yanisenağlama bu kremi birinin poposunda kullandığını ve prüzlüyken çok güzel yaptığını okumuştum ablalarım içinizde kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfenn senağlamasenağlama KREMİ ZAR ZOR BULDUM AMA ÇOK KORKUYORUM FİYATI 50 TL BİDE FAYDA ETMESSE ÇOK ÜZÜLÜRÜMMsenağlamasenağlamasenağlama

YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMM LÜTFENN.....

bende kullandım lierac jel, ama bunda önemli olan aksatılmaması, her gece sürüyodum ben, sabah akşam sürün yazıyodu ama ben her gece sorunlu bölgelere masaj yaparak yediriyodum, masajıda atlamamamk lazım yani, derinin üst kısmı pürüssüzleşiyo, popoyu topluyo , aslında sonuç güzel, ama öyle deriyi tedavi etmiyo yani çatlaklar hiç olmamış gibi normal deri haline dönüşmüyo, kremi sürekli kullanmak gerekiyo, kremi bıraktıktan snra ilk eski haline dönmüyo ama kullanırkenki kadarda pürüszüz we güzel olmuyo, eğer maddi durumun warsa bunların bide ampülleri war yine lieracın, onlardan al derim, kullanmadım ben onu ama o daha etkili die biliyorum

PEKİ ETKİ ETTİMİ ABLACIM NASIL FAYDASINI GÖRDÜNMÜ SENN NASILDI POPO KISMIN NE KDR ETKİ ETTİ DOKUNUNCA ÇATLAKLARIN DERİNLİKLERİN GİTMİŞMİYDİ ALICAM AMA FİYATI GER.ÇKTN BİRAZ PAHALI BİDE İŞE YARAMAZSA DİYE ÇOK KORKUYORUM BİLGİLENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİMM
YORUMUN BİLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖZNUUR ABLAMM.. :Saruboceq:senağlama

lierac kremini bende almayı düşünüyorum ama ben hamileyim çatlak olmasın die alcam ...çatlak olması engelliyomuş...hamilelerden sorun ve sorunlar bölümde yazıyo...memnun kalnlar var..

cnm popo pürüzsüzleşiyo yumuşaklaşıyo görünümü falan toparlanıyo, ama deriyi tedavi etmiyo onu demek istedim, çatlak yine çatak yani, görünümü düzeltiyo biraz okadar, denemeye değer, al bi kullan, ama bırakınc eskidi kadar olmasada biraz belirginleşiyo yine çatlaklar

ben hamileyken sürmeyte başladım çatlaklar başlamadan önce ve faydasını gördüm hiç çatlağım olmadı ama doğumdan sonrada devam etmek lazım

o zman alayım deneyeyim bari ama önce biraz para biriktirmem lzım babam artık bıktım senin şu kozmetik işlerinden diyoo kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 ya inşşşş etki eder yaaaaaaa
yorumlarınız için çok teşkkür ederim canlarımm

arkadaşlar roaccutane adlı cilt ilacını kullandıktan sonra bütün vucudum cöktü. 46 kilo ve 1.60 boyunda olmama ragmen her yerim catladı. bir sürü doktora gittim . ve sonuc kolajen yapımı cokertmiş bu ilaç bu nedenle derimde sarkma ve çatlamalar oldu. çok iyi bir doktora gittim en sonunda ve doktor cok zayıf insanların çatlak oluşumunun olması için ya protein eksikliği olması vucudda(protein cildi sıkı ve güclü tuttugu kolojen yapıyı beslediği için) ya da elastikiyetin dogum yada bu ilaçlar gibi bir tranva ile kırılması sonucu gerçekleşebileceğini soyledı. şimdi cildim elastikiyetini kazansın diye solgarın vegetal silica adlı bir hapını, soya proteini tozu her sabah aksam bir tatlı kasıgı ve evening prime rose oil hapını yine solgarın, gnc nin de omega 3 balık yagını(kesınlıkle sısmanlatmazmıs) önerdi. bu takviyeler normal bir beslenmeyle elde edemıycegımız kolajen ve elastıkıyeti bize saglarmıs eger yapımız ve genetiğimiz çatlağa müsaitse bu gibi takviyeler bizi besleyerek toparlatırmış. bunun yanında lierac in krem ve ampullerini önerdi doktorum. sabah aksamda masaj ve soguk sıcak su sokuyla soğuk sıkma susam yagını önerdi. bu büyük ölcüde geçirir ve vücudunu sıkı, düzgün görünümlü ve elastik yapar dedi.
eskiden vucudumu görseniz inanamazdınız herkes lokum diye severdi. cok fit ve selülitsiz çatlaksız minyon ince bir kızdım şimdi her yerim sarkık zayıf olmama ragmen yanlız bunları kullanıyorum 5 gündür. gerçekten hafif hafif düzelmeyi görüyorum en azından o sarkık deriler ve pıtır pıtır ele gelen çatlak izleri azaldı sanki... burdan gelişmeleri aktarıcam ilgilenen arkadaşlar olursa diye.hepinize iyilik ve sağlık diliyorum!!!

BASAKS benm okdr yok ama o hapları kullanmamın bi yan etkisi olurmu acaba en azından hapları geçtim şu soya proteini tozunu içebilirim doktor lieracı önerdiyse alayım bari ama hala alamadım kararsızım paylaştığın için çok teşekkür ederimmm şimdi tereddütlerim biraz geçmeye başladı en azından toparlasın bari çatlakları geçtim azıcık toparlansa yeter bilmiorum ya napsammm:1no2::sm_confused::Saruboceq:
çok teşkkr ederimm bilgilerin içinnn cnmmmmmmmmmŞeniz

ablacım sen o hapları kullanma istersen o kadar sarkma sorunun yoksa çünkü haplar 80ylye yakın tutuyor masraf etme. ama soya proteini 7 tlydi. eczanelere sor bakalım toz halinde oluyor her sabah aksam bir tatlı kaşığı sütünün yada yogurdunun içine karıştır hepsini bitir bir ay kullan bakalım toparlanma olur. lirec popoyu pürüssüz yapıyor ama catlak ızlerı gecmiyor. dokununca yumusak bir popon oluyor. benim bazı catlaklarımı da daralttı ama sanki banyodan cıkınca tekrar belirginlesiyorlar kızlar siz boyle bir durum yasadınız mı? yoksa hep aynı sekılde mı kalıyor gorunumu?
yani pürüssüzlük ve toplarlanma için istiyorsan mutlaka kullan. ama sabah aksam aksatmadan masajla soguk sıkma susam yagı sur uzerıne lirec jel sür(cok fazla sıkma cok cabuk bıter sonra). inşallah iyi gelir canım ve egzersiz yap . öpüyorum seni sorun olursa yardımcı olurum.

ayy tamam ablacım alayım ben o zmn kesin
söleidklerin için çok teşekkkür ederimm sorumu cvpladığın için şu soya preteininin fiyatı uygunmuş onu bi deniyecem alır almaz haber veririm cnm bende öpüyorummm:1hug:a.s.

evt benide uyardılar öle kafana göre içme diye korktm hap diilde diğer krem gibi zararsız şeleri denemeye karar verdim yabenneyaptımki:bbo::uhm:

gelişmelerden haberdar edermisin bizleri bnm ergenlik dönemimden kalma çatlaklarım var kollarımda ve yan göğüslerimdeee durumum fecii

evet BASAKS ablacım yaa gelişmelerden haberdar et nolurr.......:çok üzgünüm:senağlama

Ben hamileliğim boyunca hiç çatlak kremi kullanmadım. yeni yeni karnım çatlamaya başladı. şimdi lierac almayı düşünüyorum. acaba oluşan çatlakları önler mi? bilgisi, tecrübesi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…