- 22 Ekim 2010
- 395
- 342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lieracın iyi bir çatlak önleyici oldugunu duydum ve aldım .kremi sürüyorum ilk sürdüğümde jel kıvamında oluyo biraz yedirince sanki kese yapıyormuşum gibi krem avucumda toplanıyo dökülüyo acaba çokmu yedirmeye çalışıyorum kullananlar sizdede böyle oluyormuydu
lieracın iyi bir çatlak önleyici oldugunu duydum ve aldım .kremi sürüyorum ilk sürdüğümde jel kıvamında oluyo biraz yedirince sanki kese yapıyormuşum gibi krem avucumda toplanıyo dökülüyo acaba çokmu yedirmeye çalışıyorum kullananlar sizdede böyle oluyormuydu
ben de kullanmıştım ilk gebeliğimde söylediğin gibi bi sorun olmamıştı.. aklıma ilk gelen acaba oda sıcaklığından olabilir mi oldu..yani oda ya da senin cildin soğuksa jel kıvamını kaybediyor olabilir mi??lieracın iyi bir çatlak önleyici oldugunu duydum ve aldım .kremi sürüyorum ilk sürdüğümde jel kıvamında oluyo biraz yedirince sanki kese yapıyormuşum gibi krem avucumda toplanıyo dökülüyo acaba çokmu yedirmeye çalışıyorum kullananlar sizdede böyle oluyormuydu
bende de aynısı oluyo ..sen doğum yaptın mı çatlak durumun ne alemde oluştu mu hiç.benim 37.haftam ve henüz çatlak yok lierac işe yaradı die düşünüyorum