• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Lierac Ampul

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Mevcut çatlaklarımı geçirmek için Lierac ampul almayı düşünüyorum ama tereddütteyim. Tamamen geçmesini değil ama en azından biraz olsun görünümlerinin hafiflemesini bekliyorum. Bir de benim çatlaklarım taa ergenlikte oluştu yani 10-15 yıllık derin izler şeklinde. Yine de biraz fayda görür müyüm Lierac kullansam? Daha önce kullananlar tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Malum fiyatı biraz pahalı yani değer mi sizce? Almamı tavsiye eder misiniz?

Ben suan son kutumdayım ve 7.haftamdayım.Bende catlak cok oldugu ıcın 5 kutu almıstım.Sonuc alabılmek ıcın 8 hafta kadar kullanmak gerektıgı yazıyordu.Lıerac tan oncede Strivectın kullanmıstım duzenlı bır sekılde ama ondan hıc fayda gormedım.Lierac tan aldıgım sonuca gelınce catlakların rengı bıraz ten rengıne yaklastı hafıf daralma var.Ben bır de duzenlı olarak lıerac ı surmeden once banyoda soguk suyla masaj yaptım.Ne suruyorsak surelım cıldın temız olması onemlı cunku.Cok buyuk bır sonuc alamadım ama eskıye gore en azından hafıf bır duzelme oldu.Eger cok buyuk bır beklentınız yoksa gorunumu bıraz ıyılessın dıyorsanız tavsıye ederım.

ben kullanmadım fakat dün bi eczaneye çatlaklarıma krem önerisi diye sorduğumda eczacı bana lierac phytolaytil jell önerdi ve %90 bi rakam vererek geçireceğini söyledi bunun kozmetik bi ürün olduğunu öyle hemen sonuç alınamayacağını sabır ve uzun bi zamanda başarı olacağını söyledi avrupada çok yaygın bi ürün olduğunu doktorların bayanların çoğuna önerisi olduğunu söyledi açıkçası ben ikna oldum alıp uzun bi müddet kullanmayı düşünüyorum öyle kızarma kaşıntı derdi de yok ne olduğu belli yani denemekte fayda var alıp kullanıcam

Fresa, jel yeni çatlak oluşumunu önlemek için kullanılıyor, varolan çatlaklar için alacaksan ampul al derim. Ben de kararsızım lierac alıp almamak konusunda hala. Bir de Contractubex'i düşünüyorum ama çatlaklar için değil daha çok yara ve ameliyat izleri için diye biliyorum. Mevcut çatlakları için Contractubex kullanıp sonuç alan var mı? Kastettiğim çok eski, beyaz çatlaklar yalnız.

hem herşeyi denemiş biri olarak bu ampullerden düzenli 2 ay kullandım. en ufak bir değişiklik bile olmadı bende. pahalı bir üründe keşke etki etseydi ahhhh ahhh:sinifsinif:

Fresa, jel yeni çatlak oluşumunu önlemek için kullanılıyor, varolan çatlaklar için alacaksan ampul al derim. Ben de kararsızım lierac alıp almamak konusunda hala. Bir de Contractubex'i düşünüyorum ama çatlaklar için değil daha çok yara ve ameliyat izleri için diye biliyorum. Mevcut çatlakları için Contractubex kullanıp sonuç alan var mı? Kastettiğim çok eski, beyaz çatlaklar yalnız.

bendekide mevcut olan beyaz kıvrım kıvrım uzun yol gibi ay ne sinir oluyorum varya vücudumda pek bişiyi kafama takmam ama bu gözüme gözüme batıyo

kızlar lieracı kullanan hala varmı bi eczacı daha önerdi bu kremi en etkili kremin bu olduğunu söyledi

Back
X