Lice'deki Olayların Asıl Amacı Ortaya Çıktı

İyiyim sağol canım..
Kafalarındaki düşünce o zaten kürdistan olacak illaki..
Olmayacak şeyin hayallerini kuruyorlar sürekli..
Yazık diyorum sadece,beyinleri yıkanıyor bunların ..
Olmaz değil mi abla cok korkuyorum ya olurda hedeflerine ulasirlarsa diye.
Yeminlen ölümüz cikar bizim buradan.

bu kafa yapısıyla gidilirse yapılanlar az bile hatta mustahak derim ben saçmalamanın doruklarındasınız malesef birinde sokak ortasında yakıyorlar bayrağı birinde adam senin kışlana girmiş bayrak indiriyor biri gelsin sizin evinizden bayrağınızı almaya çalışın ne yaparsınız aman git kavga çıkmasın mı dersiniz yoksa sen benim evime nasıl girersin diye tepkimi gösterirsiniz bu söylediklerinizle bayrağı teslim edip kapınızı kapatacağınızı sanıyorum ben

Bozuk plak gibi aynı yere takıldın kaldın. İmralı yaratığının ve onun yol arkadaşlarının avukatlığını yapmayı bırak.
Ben gezi taraftarı veya gezmeyici taraftarı değilim. Ama gezi parkı gezmeyici parkında biber gazı tuz gazı sıkılırken, İmralı yaratığının ... larına neden sıkılmadı????

Bunun dogru oldugunu da isabet ettirrn iki askerin silahlarinin alinmasi ve sorusturulma baslatilmasi gosteriyor.Oysa ki Ethemin katili tutuklanmiyor bile. Bu ulkede terorist olman icin hukumete karsi olman lazim digerler fasofiso.

Bunun dogru oldugunu da isabet ettirrn iki askerin silahlarinin alinmasi ve sorusturulma baslatilmasi gosteriyor.Oysa ki Ethemin katili tutuklanmiyor bile. Bu ulkede terorist olman icin hukumete karsi olman lazim digerler fasofiso.

Aynen öyle bide Allah Allah diyip sanki adaletliymiş gibi davranmıyolar mı deli oluyorum, mühür bende süleyman benim diyo resmen adam

Siz önce saygiyi ögrenin sonra yazimi alintilayin..

Benim Kurtulus Savasi gazisi dedeme, ayni savasta sehit olan kardeslerine saygisizlik eden bir insanin, ülke olaylari hakkinda konusmaya bile hakki yok..
Zira ilk önce o ülkeyi kurtarmak icin savasip sehit olanlara ve gazillere sayginiz olsun!

Ayrica, gecen yil Lice de karakol yapilacak diye, Lice de ki provakatör ve teröristlerin cikardigi olaylara sahip cikanda gezicilerdi! O gün karakol yapilmasin diye olay cikaranlara sahip cikan Gezi, iste simdi o provakatörler bayrak indirdi!!

Alin okuyun da aydinlanin!!

[h=1]Lice için yürüdüler[/h] [h=2]Lice'deki olayları protesto eden Kalabalık Taksim'e yürüdü. Meydanın boşaltılması yönünde uyarıda bulunan polis, göstericileri uzaklaştırdı. Bazı göstericiler gözaltına alındı[/h]
Lice'deki olaylarlı protesto eden binlerce kişi Taksim'de toplandı. Saat 20.00 sularında meydanı dolduran kalabalık sloganlar attı.

Polis saat 21.00'da kalabalığa dağılması yönünde uyardı. Polis megafonlarından "Taksim Dayanışması eylemi sonlandırdı, meydanı tahliye etmezseniz müdahale etmek zorundayız" uyarısı yapıldı.

Daha sonra grubun polis tarafından kalkanlar yardımıyla Sıraselviler ve İstiklal caddelerine çekilmesi sağlandı.

Taksim Dayanışması Platformu'nun çağrısıyla bir araya gelen, oturma eylemi ve basın açıklaması yapan kalabalık grubun büyük bir kısmı dağılırken, bir bölümü Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi'nin birleştiği alanda bekleyişini sürdürdü.

Gruptakiler, polisin dağılmaları yönünde yaptığı uyarılara rağmen slogan atmaya devam etti.

Bunun üzerine The Marmara Oteli'nin yan tarafında ve Kazancı Yokuşu'nun başında bekleyen polis ekipleri, biber gazı ve tazyikli su kullanmadan, kalkanları yardımıyla gruptakilerin Sıraselviler ve İstiklal caddelerine çekilmelerini sağladı.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/856425-lice-icin-yuruduler

Son düzenleme:

weis sinirlenme arkadaşım. eger o bayrağı indiren orada vurulsaydı kürtlerden önce bunlar ilk yürürdü. hükümet karşıtı herşey mübah bunlar için.

ilk defa sana bu mesajında hakverdim. dur şu tarihi not edeyim bir yere:)

Son düzenleme:
ilk defa sana bu mesajında hakverdim. dur şu tarihi not edeyim bir yere:)

aynen ben de ilk kez aşağıdaki mesajına katılıyorum. Gezi karmaşık bir platform oldu, içinde sahiden ülke sevgisi için giden olduğu gibi aşağıda yazılı terör yandaşı da çoktu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler..

Sol görüşün pkk ile birleştiği noktayı bir türlü bulamadım ben sevgili weis, vatan da vatan diyor, hükümete karşı çıkıyor ona da eyvallah, bayrak sevgisi diyor tamam. e sonra bir bakıyorum ölen pkklılar için direniyorlar, kürtçülerle gezip dolaşıyorlar filan. Nasıl oluyor bu

Son düzenleme:
weis sinirlenme arkadaşım. eger o bayrağı indiren orada vurulsaydı kürtlerden önce bunlar ilk yürürdü. hükümet karşıtı herşey mübah bunlar için.

O bayrağı oradan indirenin illa vurulmasına gerek yoktu oraya çıkıpta indiği anda müdahale edilip kelepçelenebilirdi değil mi neden yapılmadı durun söyleyeyim size, Erdoğan zaten çözüm sürecinin en başında polise, askere komutanlara pkk üyelerine müdahale etmeme, ateş açmama, çekilme emri vermedi mi karakollar kapatılmadı mı, pkk tarafından 10 gündür yollar kapatılmıştı zaten, iki kişi ölmüştü bunlar için hiçbir laf edilmedi sessiz kalındı, pkk lılar türk vatandaşlarına kimlik kontrolü yapılırken sessiz kalındı. Çünkü askerin polisin doğudaki tüm yetkileri başbakan tarafından çözüm süreci denilerek ellerinden alındı. Bu kadar tavize adam bayrağı çıkıp oradan sökmeye de cesaret eder. Yasaklı bölgeye giriyor duvarı aşıyor, direğe çıkıyor sadece ipini de kesebilirdi ama özellikle çıktı çünkü askerin başbakanın emriyle hiç birşey yapamayacağını biliyor aylardır ne yapıyor ki. O raddeye gelene kadar da kimse müdahale edemiyor çünkü emir büyük yerden sonra başbakan çıkıyor neden indirmediniz diyor ben mi Ankara'dan gelip indireceğim diyor. Şaka gibi. Vuracaktınız diyor burada vurulsaydı işler karışırdı bunu mu istiyorsunuz diyor ama başbakan vursaydınız diyor sanki el çekmelerini isteyen kendi değil bayrak olayına gelene kadar neler oldu. Size de hükümeti savunmak için herşey mübah o zaman verdiğiniz oyun arkasını arayın vatandaş olarak hesap sorma hakkınızı kullanın karşınızdaki padişah değil her sözü emir olsun eleştirilmesin söz söylenmesin ama size göre padişah tabii yaptıklarının üzerine söz söylemek hesap sormak kimin haddine dimi.

Son düzenleme:
O zaman ki olaylari takip etmediniz yada, unuttuysaniz elinizin altinda internet var bari oradan arastirin..

BDP, Lice olaylarini protesto etmek icin Galatasaray lmeydaninda toplandi, sonra taksime dogru yürüyüse gecti..

Bu arada Taksim Dayanisma Platformu da, Gezi olaylari icin eylem yapiyordu..

BDP nin Lice olaylari protesto etttigini gören sizin o " vatansever eylemciler" BDP ile birlesti ve " Her yer Lice her yer direnis" sloganlari atildi..

"BDP'lilerin ağırlıklı olduğu grup Lice'deki olayları protesto ederken, Gezi Parkı olaylarında 4 kişinin ölümünü protesto etmek için biraraya gelen Taksim Dayanışması öncülüğündeki gruplar da Lice'deki olaylara odaklandı.
BDP'li grubun ardından Taksim'e doğru yürüyen Taksim Dayanışması, Meydan'da diğer grupla birleşti. Sıraselviler Caddesi'nde biraraya gelenler de Taksim'e çıktı."

Simdi o zaman olaylari ne kadar büyütürsek o kadar iyi diye karakol yapilmamasi icin Lice de ayaklanan provakatörler ile güvenlik güclerinin catismasini protesto eden BDP ye bile destek verenler, bugün Lice deki ayni provakatörlerin bayrak indirmesine tepki veriyor..

Bunlar benim icin gayet samimiyetsiz davranislar ve bayrak sevgisi, vatan, millet falan filanla alakasi yok..

Gercekler bunlar!

Not: Birde bu cikti:) " ay ilk kez bu konuda yazdiklarina katiliyoruuum" yazilari:) Hayir kopyalasam suraya 10-15 kez olmustur, birde bazen ayni kisilerin ayni mesaji 2-3 kez yazmasi komik:))

Son düzenleme:

iyi bir daha yazdıklarına katılmayız.
alıntıladığım mesajına hiç katılamayacağım.
nasıl. iyimi,mutlu ol yeter ki sen

Son düzenleme:
Dün bir kere başka bir topikte uyarı yaptım, bu uyarıyla beraber etti ikiiiiiii.
3.'den Allah sizleri korusun çünkü 3. uyarı olmayacak banlamaya geleceğim.

Meseleleri kişilere yönelik hınç alma, hakaret etme, polemiğe girme fırsatı olarak görürseniz, konuya yorum yerine kişilere laf yetiştirmeye girerseniz sonucunu da göğüslersiniz.

Ister katilin ister katilmayin:) Ben birileri bana katilsin, haklisin desin falan filan iye yazmadigim icin pek önemli degil yani..

Ama son zamanlarda insanlarin sürekli 2-3 kez " ay ilk kez sana katiliyoruuuum" tarzi mesaj yazmasi komik geldi:))

Bari saysalardi " ay bak ikinci oldu, ay bak buda ücüncü kez katiliyorum falan " diye:))

Ben, dile getirdiklerim kabul edilip/ edilmemesine göre mutlu yada mutsuz olmam ama ortada bir gercek var onu dile getiriyorum..

O gün, Gezi eylemcileri BDP nin Lice eylemine destek verince, bu forumda tepki verilmisti ama yine birileri cikip savunmustu... " yahu Lice de karakol yapilmasin diye eylem yapiliyordu, catisma o yüzden oldu, ölenler o yüzden öldü" dedigimizde, herkes veryansin ediyordu " katil polis, devlet kendi vatandasini öldürüyor" diye..

Yani, yanar döner bir hali tavir sözkonusu!

tatlı su solcuları onlar :))

pkknın hümanistik yapılanma olduğunu zanneden sosyalistpatlar :))

hümanistik ayarları kurcalanmış insancalar...

vs vs

izmlerden çok etkilenirler, araya barış, insan hakları terimleri eklenince acayip gaza gelirler. globalizm karşısında asimile olmuş embole gençlik modundalar. her şeyin küresel olacağı, bütün bu şeyler bittiğinde dünya üzerinde sınır falan kalmayacağı, hepiciğinin sadece tek bir dünya vatandaşı olacağı fikriyle uyuşturulmuş durumdalar. o nedenle onlar için din Türk olmak, vatan millet bayrak çok bir şey ifade etmez zannımca.

gezide bunlardan da vardı elbette, ama lütfen geziyi bunlara mal etmeyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
weiss özel mesajların dolmuş. sana mesaj yazdım ama gitmiyor. boşaltır mısın. mune kusura bakma ama başka türlü bunu bildirecek yer yok.

Son düzenleme:

Weis gezi konusuna değindi diye bahsettim, yoksa gezi değil benim anlatmak istediğim. Diğer açıklamalar için de teşekkür ederim.

SAnirim, amac ülkede kaos cikmasi, hükümetin zarar görmesi ise birsekilde yollar kesisiyor amaca ulasmak disindakiler teferruat oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…