Geçin bu kandilli körüklüyor yok Öcalan'ı tasfiye etmek olaylarını dün tv de de izledik bu insanlar Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerini düşünerek açıklamadığı Kürtlerle ilgili gerçekleştirilecek istek ve özerkliğin resmi olarak açıklanmamasından dolayı bu olayları gerçekleştiriyorlar. Bu insanlar gerçekten barış istiyor olsalar bunu yapmazlar çözüm böyle mi gelecek. Aleni adamlar tehdit ediyorlar temmuzun birine kadar çözüm paketi açıklanmazsa daha çok olaylar olacak diyorlar neye güvenerek tehdit ediyorlar biz bu duruma mı düştük. Tabii ki biz karşı çıkmak yerine koz verirsek aman durun bize zarar vermeyin de ne isterseniz yaparız dersek, en ufak gecikmede işte bunlar yaşanır şehitlerimiz var, bayraklar iniyor hani çözüm süreci ile herşey bitmişti. Herşey onların elinde artık biz de kukla şimdi hala kime suç atacaksınız muhalefet partileri bu işin neresinde gidip Öcalanın ayağına görüşen kim? Başbakan ya cumhurbaşkanı adayı olmayacak ya da nasılsa bu halk bana her halukarda oy verir deyip özerlik paketini açıklayacak ne istekleri varsa verecek haa verdiği zaman da ne olacağını gördük orada bayrağımızı bile istemiyor bu adamlar.
Hükümetin izlediği politika bu,vardır heralde bir planları...
Yoksa yok mu
Ben bu adamlara özerklik versen kürdistan isterler,onuda versen tüm anadoluyu isterler diyorum yıllardır.
Benim akıl ettiğim şeyi hükümet büyüklerimiz öngöremediyse ya aptallar,yada halkı aptal zannediyorlar
Aaaa,belkide PKK kandırmıştır başbakanı
Oda bir ihtimal değil miyaşadık gördük yani.
Bayrak indiren vurulsaydı bugün çok farklı bir güne uyanmış olabilirdik.
Ha deki, şurda bulunduğum ortamda biri bayrağı indirmeye çalışsa böyle rahat konuşur musun. mümkün değil .
Birden aklıma Akp nin bayrak indirme teşebbüsü ile ilgili hazırladığı reklam geldi.
Bayrak indiren vurulsaydı bugün çok farklı bir güne uyanmış olabilirdik.
Ha deki, şurda bulunduğum ortamda biri bayrağı indirmeye çalışsa böyle rahat konuşur musun. mümkün değil .
Birden aklıma Akp nin bayrak indirme teşebbüsü ile ilgili hazırladığı reklam geldi.
Zamanında Berkin Elvan'ın vurulmasına 'o bir provakatördü' damgasını basanlar 14 yaşındaki çocuğa terörist diyenler bugün bayrak indirilmesini yazık çocuktur yapmıştır bir hata asker ne yapaydı ateş mi edeydi der tabii...
benim mesajımda çocuk olduğu için öldürülemdi diye bir ima yok Hayyal. neden böyle bir gönderme yaptın anlamadım. Çocuk yada büyük , o oraya çıkmadan önce müdahele edlemsi gerekirdi. Çıktıktan sonra vurulması durumunda bunu bahane edenler çok daha büyük eylemlerine bahane bulmuş olacaklardı. Siz, ben bunu çok hissetmeyebiliriz ama mecburuiyet karşısında bölgede , bu kaosun içinde, yaşayanlar için durum maalesef bu günden daha kötü olurdu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında Diyarbakır Lice'de yaşanan 'bayrak indirme' olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'ın konuşmasındaki iki cümle, "Hangi Erdoğan doğru söylüyor?" sorularının sorulmasına neden oldu.
Başbakan Erdoğan konuşmasında önce "Orada sen oraya girip bayrağı indirene gereğini yapmıyorsan suçlusun. Heralde ben Ankara'dan gelipte ben direğe çıkanı indirmeyeceğim. Gereği neyse bunu yapmaya mecbursun. Askerin polisin böyle bir bahanesi olamaz" ifadelerini kullandı.
Erdoğan konuşmasının devamında ise "Yazılan senaryo çok açık, o maşa orada vurulursa terör örgütü ve HDP tarafından kitleler provoke edilecek. Eylemi yaparsa MHP ve CHP tarafından istismar edilecek. O hain vurulsaydı doğu karıştırılacaktı" ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet
Zamanında Berkin Elvan'ın vurulmasına 'o bir provakatördü' damgasını basanlar 14 yaşındaki çocuğa terörist diyenler bugün bayrak indirilmesini yazık çocuktur yapmıştır bir hata asker ne yapaydı ateş mi edeydi der tabii...
Memleketin düştüğü duruma bak.
Bebek katili ve teröristler kürt halkını temsil ediyor.
5 sene önce PKK dan nefret eden Kürt halkı bile bugün teröristlerin kendi hakkını savunduğuna inandırılmış durumda.
Haklılar tabi,koskoca Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bile Öcalan ı adam yerine koyarsa,onlarda koyar.
Olaylar niye çıkmış?
Banane ki?
Hükümetin izlediği politika bu,vardır heralde bir planları...
Yoksa yok mu
Ben bu adamlara özerklik versen kürdistan isterler,onuda versen tüm anadoluyu isterler diyorum yıllardır.
Benim akıl ettiğim şeyi hükümet büyüklerimiz öngöremediyse ya aptallar,yada halkı aptal zannediyorlar
Aaaa,belkide PKK kandırmıştır başbakanı
Oda bir ihtimal değil miyaşadık gördük yani.
Beni bu olayda ilgilendiren tek nokta o bayrağın inmesine izin verilmesidir.
O adama neden müdehale edilmedi onu bilmek istiyorum..
Kitap okuyan gençlerimizden rahatsız olan hükümet bayrak indirilmesinden niye rahatsız değil?
O adam neden bacağından vurulup indirilmedi?
benim mesajımda çocuk olduğu için öldürülemdi diye bir ima yok Hayyal. neden böyle bir gönderme yaptın anlamadım. Çocuk yada büyük , o oraya çıkmadan önce müdahele edlemsi gerekirdi. Çıktıktan sonra vurulması durumunda bunu bahane edenler çok daha büyük eylemlerine bahane bulmuş olacaklardı. Siz, ben bunu çok hissetmeyebiliriz ama mecburuiyet karşısında bölgede , bu kaosun içinde, yaşayanlar için durum maalesef bu günden daha kötü olurdu.
bayrak indirme ortamında çatışma yokmuş dolayısı ile sert bir müdahaleye gerek yok elbette, ama indirmesine mani olmaları gerekirdi mutlaka.Berkin Elvan ı neden dahil ediyorsunuz ki her olay farklıdır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?