Libya Türk Okuluna Kitap Desteği

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
slm hanımlar aşağıda ki yazı kopyadır.sizlerden Libya'da ki Türk Okulu için kitap desteği bekliyoruz.İlköğretime uyacak her türlü kitap olur.okulun kütüphanesi yoktur.sizlerinde desteği ile bu boşluk doldurulacaktır.biz elimizden geldiğince bunu duyurmaya çalışıyoruz ve sizden destek bekiyoruz.

LİBYA TRABLUS TÜRK OKULU KİTAP YARDIMLARINIZI BEKLİYOR.
Glr Tprk ->Merhabalar ben... libyada yaşıyorum.Kızım Libya Trablus Türk okulunda okuyor.145 kişilik okul mevcudumuz.Ben ve diğer veliler Türkiyeye izne geldiğimizde bavullarımıza hikaye kitapları sbs sınav kitapçıkları matematik ve diğer derslerle ilgili yardımcı kitaplar götürüyoruz.Okulumuzun kütüphanesi yok Türk yayınları maesef yok.Libya türk okulunda okuyan çocuklar bu vatanın sağlıklı bireyleri olacak ve vatanına faydalı fertler olacaklar.Okulumuz libya Trablus Türk ilköğretim okulu.Libya Trablus Türk elçiliğimizede kampanya kitaplarınızı ulaştırabilirsiniz.İlgilenen herkese teşekkürler...
Adresimiz T.C TRABLUS BÜYÜKELÇİLİĞİ SHARA ZAVİYA DAHMANİ P.O BOX 947 TRABLUS LİBYA TEL : 002183401140 - 002183401143 002183401144
Bizde OkuLöNCeSi GeLeCeĞiN SeSi sayfası yönetimi ve üyeleri olarak elimizden geleni yapalım arkadaşlar...
NOT: KİTAPLARIN KARGO ÜCRETİ LİBYA TRABLUS TÜRK ELÇİLİĞİ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…