Arkadaslar ben siksik yurtdisinda bulunmak zorundayim isim geregi, yine yurtdsindayim. Esim haftaya tatili gecirmek icin yanima gelecek ve ben libidoyu dusuren birseyler ariyorum onun icin. Marul vb gibi. Ben yogun calisiyorum ve o tatil, ozlemedigimden degil ama gercekten sikinti veriyor bazen
zaten uzun zamandır ayrısınız. niye böyle birşeye gerek duyuyorsun ki? anladığım kadarıyla eşin senin için yurtdışına gelecek. yazık ya bırak mutlu olsun. sen de katlanıver. o senin için aynı şeyi düşünse kırılırsın dimi
Calisirken hiiic canim istemiyor, ekstra yorgunluk. Haftaici borek yapmak ve milyon tane bulasik cikmasi gibi birsey benim icin. Bir de her gun borek yaptigimi dusun ve her gun bulasik
Arkadaslar ben siksik yurtdisinda bulunmak zorundayim isim geregi, yine yurtdsindayim. Esim haftaya tatili gecirmek icin yanima gelecek ve ben libidoyu dusuren birseyler ariyorum onun icin. Marul vb gibi. Ben yogun calisiyorum ve o tatil, ozlemedigimden degil ama gercekten sikinti veriyor bazen
Bu erkeklerden her şeyi bekleyip karşılığında hiç bir şey vermek istemiyoruz...Ben olsam nasıl özlerim de onun gönlünü hoş tutmaya çabalarım...Beni daha çok özlesin diye...Tabi sizin bileceğiniz iş ama sonuçta erkeklerinde ihtiyaçları var.Biraz eşinizi düşünün bu sefercik
arkadaslar ben siksik yurtdisinda bulunmak zorundayim isim geregi, yine yurtdsindayim. Esim haftaya tatili gecirmek icin yanima gelecek ve ben libidoyu dusuren birseyler ariyorum onun icin. Marul vb gibi. Ben yogun calisiyorum ve o tatil, ozlemedigimden degil ama gercekten sikinti veriyor bazen
sen yüz vermediğin sırt çevirdiğin vakit otomatik olarak libidosu düşer canım merak etme sonra sen buraya bir konu açarsın eşim beni aldatıyor öğrendim yıkıldım mahvoldum felan felan sonra libido yükseltmeye çalışırsın hafta içi hem börek hem pasta yapsamda bulaşıklarınıda yıksam diye düşünür durursun
Esinle birlikte olmazsan gelir buraya aldatildim diye konu acarsin - diyenler ne ile besleniyorlar acaba..
Demek ki bu dusuncede yorup yapanlar 10gun-1ay hasta olsa yada baska bir sey aldatilacaklar,uzuldum...
Dur ne ile beslendiğimiz söliyeyim
kahvaltı(peynir tabağı ağırlıklı poğoça+simit+süt+yumurta yemem)
öğlen aperatif
akşam yemekleri bol yeşillik az yemek
tatlı+pasta+çerez+kola sevmem
içecek+sütlü nescafe ve çay yeterlimi
Dur ne ile beslendiğimiz söliyeyim
kahvaltı(peynir tabağı ağırlıklı poğoça+simit+süt+yumurta yemem)
öğlen aperatif
akşam yemekleri bol yeşillik az yemek
tatlı+pasta+çerez+kola sevmem
içecek+sütlü nescafe ve çay yeterlimi
safsın galiba sen arkadaşım
burdaki çoğu arkadaşımızın sıkıntısı eşinin ilgisizliği aldatılması yatakta elini sürmemesi falan falan bu böyle devam eder gider
şükürler olsun evliliğimde eşimle sıkıntılarımız yok
konu sahibi arkadaşımız şaka gibi
kendi yurt dışındaymış eşi yanında değil sürekli yurt dışına çıkmak zorunda olduğunu yazmış demekki uzun süredir ayrılar ki eşi özlemiş karısını ve yanına gidiyor o libidodan bahsediyor
eğer evliliklerinde sıkıntı varsa bu ayrılık belli birdönem ayrı kalalım ayrılığı değilse konu sahibi arkadaşımız ya bizle dalga geçiyor ya şaka yapıyor yada konuyu farkında değil
gene sözümün ardındayım sorunsuz bir evlilik varsa ortada bazı şeyler çok normal hatta olmaması sorun ve karı koca arasına mesafe sokar sonra başka kadın sonrada burda ağlarlar kocam beni sevmiyor bana ilgi göstermiyor beni aldatıyor diye
allah düşmanımın başına vermesin ama ben eşimden o kadar eminimki hasta da olsam yataklarada düşsem aldatılmam bebek gibi de bana bakar
bir ilişkinin evliliğin yarını bugünden bellidir