- 25 Mart 2022
- 381
- 863
- Konu Sahibi lavinharper
Libidom çok düşük. İki buçuk senesi evlilik olmak üzere toplam sekiz senedir eşimle birlikteyim. Benim isteksizliğim yüzünden aktif harala gürele bir cinsel hayatımız yok halbuki olsun çok istiyorum eşim fiziksel olarak hiçbir sıkıntısı olmayan estetik bir adam bense son 2 senede 30 kilo aldım çıplak kalmaktan utanıyorum bedenimi sevmiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum etsem acaba nasıl görünüyor kaygısından hemen pes ediyorum. Hormonal bir sıkıntım yok değerlerim gayet normal bunlukta bir sıkıntı yok.
Dün gece şöyle bir durum gelişti -ki bizim ilişki aralıklarımız çok uzun- birliktelik yaşarken eşim erken boşaldı hani ciddi anlamda kısa bir sürede boşaldı,ikinciye yeltendiyse de benim hemen hevesim kaçtı ister istemez öfkelendim ben istemedim devamını. 26 yaşındayım,kadınlığımı doya doya yaşamayı kendimi keşfetmeyi çok istiyorum ama cesaretsizim,isteksizim neden bilmiyorum. Sadece alkol aldığımda girişken davranabiliyorum bu durumu nasıl çözebilirim problemim ne olabilir?
Dün gece şöyle bir durum gelişti -ki bizim ilişki aralıklarımız çok uzun- birliktelik yaşarken eşim erken boşaldı hani ciddi anlamda kısa bir sürede boşaldı,ikinciye yeltendiyse de benim hemen hevesim kaçtı ister istemez öfkelendim ben istemedim devamını. 26 yaşındayım,kadınlığımı doya doya yaşamayı kendimi keşfetmeyi çok istiyorum ama cesaretsizim,isteksizim neden bilmiyorum. Sadece alkol aldığımda girişken davranabiliyorum bu durumu nasıl çözebilirim problemim ne olabilir?