LH yüksekliği ile hamile kalan var mı?

Lh değeri 10 un üzerinde olup hamile kalan var mı?

• Tedavisiz hamile kaldım

OY: 5 50,0%
  • Hayır,

OY: 3 30,0%
  • İlaçlarla hamile kaldım

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10

hayalkurdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
35
61
88
39
Değerli arkadaşlar lh 15.95,fsh 9.62.Dr climen verdi.2 ay kullanmamı sonrasında gebelik sağlanmazsa tedaviye başlayacagımızı söyledi.Stresinden arınman lazım dedi.Fakat yaşım 31 olduğu için umutsuzluk sardı.Her an dua ile geçiriyorum.Lh yüksek olup hamile kalmayı başaran arkadaşlar neler yaptılar?Analatır mısınız bir umut olsun.Ne yapmam lzım??

Merhaba, hamilesiniz sanırım hayırlı olsun. Lh yüksekmiş bu şekilde mi hamile kaldınız yoksa düşürmek için bir şeyler yaptınız mı?

En önemlisi Stresden uzak durmak ve Allah'a sığınmak hep duay edin hakkınıZda hayırlısı inşallah daha yaşınıZda geç değil ki ümitsizliğe kapılmayın

Bende doktora gittim lh 14 Fsh 4 tu. Kist yoktu. 2 ay doğum kontrol hapı aldım yanında 21 gün testere dişli aslan pençesi içtim. Bu hafta doktora gittim ve iki degerimde 6 olmuş. Doktor çocuğun olur dedi. Bu ay inşallah denemeler başlayacak. Testere dişli aslan öncesini kesinlikle içmenizi öneriyorum hiç bir yan etkisi yok kadınlık hormonu dengeleyici bir kür

Canım maşallah hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen bunları denedikten sonra mı hamile kaldın birde lh değerin fsh dan yüksek ya doktor sana da polikistik over dedi mi. Benim doktorum fsh 7.85 lh8.80oldugu halde polikistik oversın dedi bende çovuk istiyorum

Merhaba konu uzerinden 2 yıl geçmiş ama hayırlı olsun hamileymissiniz. Nasıl düşürdünüz lh değerini bilgi verebilir misiniz

Merhaba konu uzerinden 2 yıl geçmiş ama hayırlı olsun hamileymissiniz. Nasıl düşürdünüz lh değerini bilgi verebilir misiniz
Merhaba.2.bebeğime hamileyim.Ikinci bebegim istediğimiz ay oldu hamd olaun.1.bebegimde climen kullanıyordum.Lh için hayıt tohumu ve aslan pençesi karışık günde 2 cay içiyordum.Haftaiçi hergün eşimle 1 saat yürüyüş yapiyordum.Bir de şekeri hayatımdan çıkarmıştım.1 ay içinde bu şekilde hamile kaldım.Rabbim size de nasip etsin.Müjdeli haberinizi bekliyoruz.

Uzun zaman geçmiş ama benimde lh yüksek klomen ile aynı andami ictniz yani klomen kullanırken mi octiniz bitkileri bende lh 19 du 1 ay aslanpencesi kullandim 14 e düştü dahada düşüş hamile kalicamda buay doktor klomen verdi ama lh yuksek ignede vermedi siz klomen kullanırken mi caylari kullandnz

Uzun zamandır foruma giremedim.Kusura bakmayın.Climen kullanmıştım ben.Çaylarla birlikte evet.Allah sizede nasip etsin bir an evvel.Belki simdi hamilesinizdir bile insallah.Şeker hic tuketmedim o dönem.Mujdeli haberinizi bekliyoruz.

Merhaba bende li yüksek ve insulin direnci var size gilofor verdi mi acaba doktrinuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…