Lh ve gebelik tesi

Gizemm10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
40
9
1
25
Arkadaşlar çok heyecanlıyım öğlen ovulayson testi yaptım kaç gündür çift çizgi çıkıyor
Şimdi de erken gebelik yaptım çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 60D7D4D7-4A11-4C03-B268-3DB6A1B3E9AF.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 91
  • BB10CD7E-CC67-4F81-8378-FF755FE30DC7.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar çok heyecanlıyım öğlen ovulayson testi yaptım kaç gündür çift çizgi çıkıyor
Şimdi de erken gebelik yaptım çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm sizce gebelik var mı
aynen pozitif tebrik ederim bide normal gebelik testi ile deneyin sabah ilk idrarla

Merhaba benim de merakimi giderirseniz eger cok mutlu olurum. demin test yaptım bu şekilde cikti bu arada adetim 6 gün oldu gecikiyor. Benim merak ettiğim bu şekilde silik çıkması pozitif mi demek oluyor. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• GAG-1706727553232.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20240131_204000.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 66
Gebelik testi ise evet markası nedir acaba

Gebelik testi ise evet markası nedir acaba
Evt gebelik testi vision diye bir marka. Ben markasına çok takılmadım çünkü aynı markayla dördüncü gün yaptığımda negatif cikti 5.gunde silik cikti

Evt gebelik testi vision diye bir marka. Ben markasına çok takılmadım çünkü aynı markayla dördüncü gün yaptığımda negatif cikti 5.gunde silik cikti
O marka hakkında hiç olumsuz duymadım o yüzden sordum bende kullanıyorum o markayı yalancı pozitif vermedi kan verdinizmi

O marka hakkında hiç olumsuz duymadım o yüzden sordum bende kullanıyorum o markayı yalancı pozitif vermedi kan verdinizmi
Hayır henüz veremedim maalesef. Pazartesi günü gidip vereceğim. Bu arada tekrar test yaptım bu defa net bir şekilde kırmızı çizgi cikti. Adetim de 8 gün oldu gecikeli. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hayır henüz veremedim maalesef. Pazartesi günü gidip vereceğim. Bu arada tekrar test yaptım bu defa net bir şekilde kırmızı çizgi cikti. Adetim de 8 gün oldu gecikeli. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba kan değeriniz kaç çıktı acaba benimde pozitif çıktı bugün ilk silikti sonra netleşti insan sürekli yapanci pozitif görünce inanmiyor

Merhaba kan değeriniz kaç çıktı acaba benimde pozitif çıktı bugün ilk silikti sonra netleşti insan sürekli yapanci pozitif görünce inanmiyor
Merhaba. Ben dün kan testi verebildim. Deprem bölgesinde olduğum için biraz imkanlar kısıtlı maalesef dün verebildim kani. Yarın çıkacakmış ayrıca yarın kadin doğumdan randevu aldım başka yerden. Oraya gideceğim. Yarın her şey belli olur hayırlısı inşallah. Birde benim 12 gün oldu adetim gecikeli ve hamilelik belirtilerim de var. Sizin ne gibi belirtilerinz var

Ben size başka bir şey daha sormak istiyorum eğer bilginiz var ise bu konuda beni de bilgilendirir misiniz. Benim sorum şu Ben 31 aralıkta en son adet oldum 6 ocakta da bitti. Şimdi hesap edersek eğer hamileysem bebek kaç haftalık olmuştur. Bi tahmininiz var mi. Çünkü yarın doktora gittiğimde kese görünür mü görünmez mi çok merak ediyorum

İnsallha güzel haber verirsin cnm adet gününden hesaplaniyor

Benim belirti demeyelimde test yapma takıntısı diyelim adete yakın yaparım hep bende aynı testi yapıyorum iki gündür silik çıkıyor bugunki 5dk içinde aşırı silik cikti sonra belirginleşti ama çok karşılaştım yalancı pozitifle

Adetinizin gecikmesini bekleyin eğer öyle olursa daha iyi sonuç alırsınız. Ben adetten önce hiç test yapmadım. Gecikince yaptım hemen. Sizde öyle yapın ki kafanızda soru işareti kalmasın. Cnku şuan gidip kan verseniz bile çıkmayabilir kanda

İşte bendeki sorunda o artık takıntı oldu bir bekleyebilsem bide tiroidim yukseliyor şuan ilaç kullanmiyorum erken ogrensem ilaca başlarım diye düşünüyorum sanki hemen oluyor gibi cocuk

İşte bendeki sorunda o artık takıntı oldu bir bekleyebilsem bide tiroidim yukseliyor şuan ilaç kullanmiyorum erken ogrensem ilaca başlarım diye düşünüyorum sanki hemen oluyor gibi cocuk
Adetinize kaç gün var?

Eğer hastalığınız ile ilgili şuan bi sikayetiniz yoksa eğer benim tavsiyem ilaç kullanmayın çünkü bazen içtiğimiz ilaçlar bile hamile kalmamizi engelliyor. Mesela ben geçen aylarda sürekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyordum inanılmaz derecede kötüydum kac tane doktor değiştirdim denemediğim ilaç kalmadı en son gittiğim doktorun ilaçları etkisini gösterdi o beni biraz rahatlattı. Ama ara ara yine tam belirtisi baslayacakken ilaçtan Bi tane içerdim bu da bende adet gecikmesi yasatirdi. Ama son 1 buçuk ay oldu hiç içmedim belirtisi olduğu zaman bol bol su içtim ve sonuç çift çizgiyi görebildim. Siz olmadi bir doktora gidin emin olmak istiyorsanız eğer. Ya da testi yine tekrarlayın. Çünkü ben 3 tane idrar testi yaptım biri negatif biri silik biri de tam cikti benim. Siz isterseniz yarın yine deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…