Lh pik mi pozitif mi 🤔 (resimli)

mrssoydas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
1.607
1.996
158
İzmir
Merhabalar, yumurtam dün kontrolde 15mm idi. Bugün ovulasyon testim böyle çıktı ama emin olamıyorum pik mi, pozitif mi? Sabah da bunun gibi çıkmıştı.

Sizce pik mi, pozitif mi?

Eklentiler

• 2B605344-607E-4D51-9BEE-2F399E17DF94.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 59
Pik ile pozitif farkli seyler mi?
Bence yumurtan oluşmuş yarına çatlar gibi teste göre

Pik ile pozitif farkli seyler mi?
Bence yumurtan oluşmuş yarına çatlar gibi teste göre
Farklıymış canım, lh tavam yapınca pik oluyormuş yani daha koyu olması gerekiyormuş. Geçen ay 21-22 mm civarıydı çatladığında. Dün 15mm olunca erken diye düşünmüştüm ama bu ay 19da falan çatlayacak gibi neyse canım çatlasın bakalım hayırlısıyla

Benim testlerim hic seninki kadar koyu renk olmadi canım hatta t cizgisi c den silikti hep o yüzden bana gore senin ki tavani da aşmış derim.
Sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun canım, inşallah bu ay muradın gerçekleşir

Amin canım benim geçen ay tam oldu derken kimyasal oldu, bu ay sağlıkla tekrarını nasip eder inşallah Allah

Merhabalar, yumurtam dün kontrolde 15mm idi. Bugün ovulasyon testim böyle çıktı ama emin olamıyorum pik mi, pozitif mi? Sabah da bunun gibi çıkmıştı.

Sizce pik mi, pozitif mi?
Bugün yarın ertesi gün ilişkide bulun ayaklarını havaya kadir en az yarim saat tuvalete gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…