Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Farklıymış canım, lh tavam yapınca pik oluyormuş yani daha koyu olması gerekiyormuş. Geçen ay 21-22 mm civarıydı çatladığında. Dün 15mm olunca erken diye düşünmüştüm ama bu ay 19da falan çatlayacak gibi neyse canım çatlasın bakalım hayırlısıyla
Farklıymış canım, lh tavam yapınca pik oluyormuş yani daha koyu olması gerekiyormuş. Geçen ay 21-22 mm civarıydı çatladığında. Dün 15mm olunca erken diye düşünmüştüm ama bu ay 19da falan çatlayacak gibi neyse canım çatlasın bakalım hayırlısıyla
Benim testlerim hic seninki kadar koyu renk olmadi canım hatta t cizgisi c den silikti hep o yüzden bana gore senin ki tavani da aşmış derim.
Sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun canım, inşallah bu ay muradın gerçekleşir
Benim testlerim hic seninki kadar koyu renk olmadi canım hatta t cizgisi c den silikti hep o yüzden bana gore senin ki tavani da aşmış derim.
Sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun canım, inşallah bu ay muradın gerçekleşir