kizlar merhaba bende ovulasyon testiyle takip yapanlardanim.. Hemde 3 yildir asilama tup bebek klomen herseyi denedik 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim Bu ay reglim yaklasirken hergun lh yaptim cok koyu olmasada orta koyulukta idi fakat bugun hic cizgi cikmadi.. 2 gundur sabah mide bulantilariyla uyandim disari ciksam arabada bile duramiyorum daha once hic basima gelmedi bende midemi usuttum dedim cunku bu kadar kisa zamanda bu belirti aklima yatmadi.. esimin israriyla hcg testi alip evde test yaptim ilk 5 dk da silik cizgi cikti arkasindan tekrar lh yaptim negatif dayanamadim bi hcg testi daha aldirdim onda da silik cizgi cikti kafam cok karisti reglime 5 gun var hastaneye virus salgini yuzunden gidemiyorum kasik agrim cok ne yapmaliyim sizce? herseyi goze alip gidip kan tahlili yaptirmali miyim.. doktorum progestan vermisti bende tutunamama sorunu vardi ondan mi kullanayim yoksa ? yada regl gunume kadar beklemeli miyim ama varsa da tutunamazsa regl gunumde dusucek of ne yapsam ki daha reglime 5 gunum var ?
LH NEGATIF OLUP HCG POZITIF olabilir mi yoksa iki testte yanlis mi
LH NEGATIF OLUP HCG POZITIF olabilir mi yoksa iki testte yanlis mi