LH hormonum yüksek çıktı

Umudunu kaybedecek bir durum söz konusu değil bence iyi bir kadın doğum doktoru ile kısa zamanda üstesinden gelebilirsin. Tek başına Lh hormon bir şey ifade etmez.

arkadaşlar LH hormonum yüksek çıktı yumurtalıklarım çatlamıyor sizce çok zor bir tedavi beni beklemiyor dimi
benim de aynı şekilde canım sadece lh yüksek diğer sonuçlar normal senin bakıldı mı troid prolaktin fsh hepsine

ben şuan klomen kullanmaya başladım gebelik düşünüyor musun ?

Evet Can'ım gebelik düşünüyorum. Reglimim üçüncü günü doktor gel dedi
canım ben gittim testlerim yapıldı klomene başladım bu ay böyle geçecek kendi halinde sanırım bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi doktor ama bilemedim herkes klomen peşinden yumurta takibi yapıyor bana bir ay sonra demesi garip geldi

Bana telefonda LH hormonun yüksek çıktı yumurta çatlamayı olayına yaşamıyorsun dedi adetinin 3.günü gel dedi bakalım takip edelim dedi önce çatlama olayını sonra dedi gereken neyse yapılcak dedi

Fsh 8.7 LH 25.0 prolaktin 15.6 estradiol 222.1 hormon testimin sonuçları kızlar
LH yüksekmiş canım gerçekten lüteinleştiren hormon sanırım yani yumurta çatlaması yapan yumurta çatlamadan da hamile kalınmıyo :( tedavi başladınız mı peki canım ? Ben klomen kullanmaya başladım hatta bitti iki gün oluyor

LH yüksekmiş canım gerçekten lüteinleştiren hormon sanırım yani yumurta çatlaması yapan yumurta çatlamadan da hamile kalınmıyo :KK43: tedavi başladınız mı peki canım ? Ben klomen kullanmaya başladım hatta bitti iki gün oluyor
Başladım tedaviye inş adetimin ikinci günü gidicem yumurtalıklarıma bakcak senin tedavin Nasıl gidiyor inşşşş tezzz Zaman da evlat sahibi olursun

Kızlar benım de fsh:6.55 LH:9.35 Prolaktin:58
DHEASO4:398.1 çıkmıştı Allah askına bırı açıklasın bunlar ne doktor sadece prolaktın yüksek dıye ılac verdı başka da bı açıklama yapmadı

Kızlar benım de fsh:6.55 LH:9.35 Prolaktin:58
DHEASO4:398.1 çıkmıştı Allah askına bırı açıklasın bunlar ne doktor sadece prolaktın yüksek dıye ılac verdı başka da bı açıklama yapmadı
Evet prolaktin 20 nin üzeri istenmiyor canım ama lh da yüksek yani çatlama hormonu benim gibi değerin düşürmek gerekiyo ya da bebek düşünüyosan çatlamaya yönelik tedavi istiyor sanırım tabi prolaktin de düşmelidir önce herhalde

Back