- 25 Kasım 2015
- 33
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi dilekkkkkkkk
arkadaşlar LH hormonum yüksek çıktı yumurtalıklarım çatlamıyor sizce çok zor bir tedavi beni beklemiyor dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek başına derken Canım anlamadımUmudunu kaybedecek bir durum söz konusu değil bence iyi bir kadın doğum doktoru ile kısa zamanda üstesinden gelebilirsin. Tek başına Lh hormon bir şey ifade etmez.
benim de aynı şekilde canım sadece lh yüksek diğer sonuçlar normal senin bakıldı mı troid prolaktin fsh hepsinearkadaşlar LH hormonum yüksek çıktı yumurtalıklarım çatlamıyor sizce çok zor bir tedavi beni beklemiyor dimi
Evet Can'ım gebelik düşünüyorum. Reglimim üçüncü günü doktor gel dediben şuan klomen kullanmaya başladım gebelik düşünüyor musun ?
canım ben gittim testlerim yapıldı klomene başladım bu ay böyle geçecek kendi halinde sanırım bir ay sonra yumurta takibine başlıcaz dedi doktor ama bilemedim herkes klomen peşinden yumurta takibi yapıyor bana bir ay sonra demesi garip geldiEvet Can'ım gebelik düşünüyorum. Reglimim üçüncü günü doktor gel dedi
aynı problem canım benim de sadece lh 9.03 çıktı bu değerler gebeliğe engel diyip ilaç başladıBakıldı hepsine bir tek LH hormon yüksek çıktı sesi yanı yumurtalıkların çatlamıyor dedi![]()
Hayırlısı olsun Can'ım rabbim inş gönlüne veriraynı problem canım benim de sadece lh 9.03 çıktı bu değerler gebeliğe engel diyip ilaç başladı
amin canım hepimize inşallah senin lh kaç canım ?Hayırlısı olsun Can'ım rabbim inş gönlüne verir
Ben doktorumla telefon da konuştum hastaneye gitmedim bugün gitçem sonuçları görcem inşamin canım hepimize inşallah senin lh kaç canım ?
LH yüksekmiş canım gerçekten lüteinleştiren hormon sanırım yani yumurta çatlaması yapan yumurta çatlamadan da hamile kalınmıyoFsh 8.7 LH 25.0 prolaktin 15.6 estradiol 222.1 hormon testimin sonuçları kızlar
Başladım tedaviye inş adetimin ikinci günü gidicem yumurtalıklarıma bakcak senin tedavin Nasıl gidiyor inşşşş tezzz Zaman da evlat sahibi olursunLH yüksekmiş canım gerçekten lüteinleştiren hormon sanırım yani yumurta çatlaması yapan yumurta çatlamadan da hamile kalınmıyotedavi başladınız mı peki canım ? Ben klomen kullanmaya başladım hatta bitti iki gün oluyor
senin LH hormonu kaç çıktı Can'ımLH yüksekmiş canım gerçekten lüteinleştiren hormon sanırım yani yumurta çatlaması yapan yumurta çatlamadan da hamile kalınmıyotedavi başladınız mı peki canım ? Ben klomen kullanmaya başladım hatta bitti iki gün oluyor
benim fsh 4,53 lh 9.03 çıktı canım bir ay sonra ultrason ve yumurta takibine başlayacağız dedi doktorS
senin LH hormonu kaç çıktı Can'ım
Evet prolaktin 20 nin üzeri istenmiyor canım ama lh da yüksek yani çatlama hormonu benim gibi değerin düşürmek gerekiyo ya da bebek düşünüyosan çatlamaya yönelik tedavi istiyor sanırım tabi prolaktin de düşmelidir önce herhaldeKızlar benım de fsh:6.55 LH:9.35 Prolaktin:58
DHEASO4:398.1 çıkmıştı Allah askına bırı açıklasın bunlar ne doktor sadece prolaktın yüksek dıye ılac verdı başka da bı açıklama yapmadı